reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kiedyś to forum było prowadzone zupełnie inaczej , rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym . Rozmawialiśmy jak minął dzień i co kto ugotował na obiad. Robiliśmy wszystko aby nie mieć ciągle głowy zajętej leczeniem bo przecież człowiek może zwariować 🙈 często wysyłaliśmy zdjęcia co która upiekła itp. i była taka jedna osoba której się to nie podobało . Bo skoro forum jest o on vitro to mamy rozmawiać tylko i wyłącznie o nim ... I @Anittka właśnie zacytowała wypowiedz @Ananasowa93 do dziewczyny której się to nie podobało że istnieje życie poza on vitro

Ostatnia edycja:
reklama
Kiedyś to forum było prowadzone zupełnie inaczej , rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym . Rozmawialiśmy jak minął dzień i co kto ugotował na obiad. Robiliśmy wszystko aby nie mieć ciągle głowy zajętej leczeniem bo przecież człowiek może zwariować 🙈 często wysyłaliśmy zdjęcia co która upiekła itp. i była taka jedna osoba której się to nie podobało . Bo skoro forum jest o on vitro to mamy rozmawiać tylko i wyłącznie o nim ... I @Anittka właśnie zacytowała wypowiedź @Ananasowa93 dziewczyny której się nie podobało to że istnieje życie poza on vitro
Ale chyba fajnie byłoby do czegoś takiego wrócić..? :-(

W każdym razie u mnie w ogóle się nie zanosi na okres, który miał przyjść dzisiaj, więc jeszcze sobie na wszystko poczekam :-(

Ale ten post był z 2020 roku😃a mamy 2022😁
Weszłam w niego i zaznajomiłam sie

Tutaj nikt nie wyrażał sie negatywnie w ostatnim czasie
Stad pytanie- o co chodzi ?

Kiedyś to forum było prowadzone zupełnie inaczej , rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym . Rozmawialiśmy jak minął dzień i co kto ugotował na obiad. Robiliśmy wszystko aby nie mieć ciągle głowy zajętej leczeniem bo przecież człowiek może zwariować 🙈 często wysyłaliśmy zdjęcia co która upiekła itp. i była taka jedna osoba której się to nie podobało . Bo skoro forum jest o on vitro to mamy rozmawiać tylko i wyłącznie o nim ... I @Anittka właśnie zacytowała wypowiedź @Ananasowa93 dziewczyny której się nie podobało to że istnieje życie poza on vitro
Hej wywołaliście mnie z lasu 😉😉 ale ja odpowiadałam jęczącej Marcie żeby spadała jak jej się nie podoba jak gadamy o o dupie i o zupie 🤡🤡 toż ja nigdy nie miałam nic przeciwko ❤️❤️

No tak mnie pomylić Kochana ?!?!?
Ja tu wchodzę raz na jakiś czas sprawdzić czy już popylasz z brzuszkiem bo czekam na Ciebie i Caro ❤️❤️ Pamietam o Was 😍

No tak mnie pomylić Kochana ?!?!?
Ja tu wchodzę raz na jakiś czas sprawdzić czy już popylasz z brzuszkiem bo czekam na Ciebie i Caro ❤️❤️ Pamietam o Was 😍
Źle napisałam 🤪 miało być że zacytowała twoja odpowiedz do dziewczyny której się to nie podobało . A nie że tobie się to nie podobało ❤️chodziło o to że ty jej dobrze napisałaś 🤪🙈 pamiętam jak by to było wczoraj jak wszystkie walczyłyśmy z nią bo jej się nic nie podobało

reklama
@Ananasowa93 poprawione 🤪 zapomniałam dopisać że to twoja wypowiedź Do dziewczyny której się to nie podobało 🙈 albo słownik mi zjadł to do 🤷‍♀️🤦‍♀️ w każdym bądź razie pamiętam jak walczylas jak lwica z nią 🤪❤️❤️

Do góry