reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Brakujemiwiary szanowna Pani❤ może mnie wpisać w kalendarzyk na 1 wizytę do kliniki po kolejnego kropeczka 🥰 5 września 🙃 kurła jeszcze miesiąc ale ja juz jestem bardzo eksajted 🤣🤣🤣

Nie jestem wstanie przeczytać wstecz dużo postów i nie wiem czy nadal jest prowadzony taki fajny codzienny przypominacz kto ma transfer , urodziny , wizyty itd ?

reklama
@Brakujemiwiary szanowna Pani❤ może mnie wpisać w kalendarzyk na 1 wizytę do kliniki po kolejnego kropeczka 🥰 5 września 🙃 kurła jeszcze miesiąc ale ja juz jestem bardzo eksajted 🤣🤣🤣

Nie jestem wstanie przeczytać wstecz dużo postów i nie wiem czy nadal jest prowadzony taki fajny codzienny przypominacz kto ma transfer , urodziny , wizyty itd ?
Jest kalendarz, nasza "szefowa" @Brakujemiwiary go pięknie prowadzi ☺️
Jeśli nic się nie zmieni to mój transfer też będzie początkiem września.

Dziewczyny! Ja też wracam do gry. @Brakujemiwiary możesz mnie wpisać na 11.08 na pierwszy monitoring (dla mnie to najbardziej stresujący moment).
Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale krótko moja historia:
3 procedury, 2 transfery dwóch zarodkow i zero ciąży. Rozczarowana starą kliniką.
U nas od początku było stawiane na czynnik męski (ale nasienie wie poprawiło i jest w miarę ok) i hashimoto, ale doszla nieadekwatnaa do wieku rezerwa jajnikowa (1,3) i endometrioza 1st.
Zmieniliśmy klinikę i walczymy dalej :)

Kochana już dopisałam ❤️❤️

Dziewczyny! Ja też wracam do gry. @Brakujemiwiary możesz mnie wpisać na 11.08 na pierwszy monitoring (dla mnie to najbardziej stresujący moment).
3 procedury, 2 transfery dwóch zarodkow i zero ciąży. Rozczarowana starą kliniką.
U nas od początku było stawiane na czynnik męski (ale nasienie wie poprawiło i jest w miarę ok) i hashimoto, ale doszla nieadekwatnaa do wieku rezerwa jajnikowa (1,3) i endometrioza 1st.
Dopisuje ❤️

Jaka teraz klinike wybraliście?

Niech się dzieje magia ✊✊✊

reklama
Do góry