Deess.
Fanka BB :)
no u mnie mija trzeci dzień i zero poprawyCo racja to racja ,ale powiem Ci szczerze ,że na drugą punkcje już by mnie nikt nie namówił.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no u mnie mija trzeci dzień i zero poprawyCo racja to racja ,ale powiem Ci szczerze ,że na drugą punkcje już by mnie nikt nie namówił.
Najgorsze za Tobą! Teraz już będzie lepiej! ♡ dużo wody białka, mało stresuno u mnie mija trzeci dzień i zero poprawyoby do jutra
mam nadzieje ze będzie lepiej
![]()
A w jakich jednostkach ten estradiol ?? I ile masz lh i progesteronu?Cześć, jutro mam monitoring 11 dc. Mam iść cyklem naturalnym, ale zrobiłam dzisiaj sobie badania estradiol, LH i progesteron i zaczęłam się martwić, że moje endometrium znowu nie da rady. Estradiol mam 19,5 a norma zaczyna się od 21Jeśli znowu nic z tego nie będzie, to się załamię.
Ty na stacji a ja przed transferem tak się opiłam wody że jak już mi zrobili to na boso z tego fotela do toalety w drodze do domu tak mi się chciało siku że już nie mogłam wytrzymać a wiesz jak to na wieś się jedzie zero stacji same pola łąki i lasy jak wyszłam na ścieżkę to bałam się sikać żeby nie wyleciałoJuz mam w brzuszku 3bb...mam nadzieję że nie wysikałam na stacji![]()
O kurcze bardzo niski, a jakie jednostki?Cześć, jutro mam monitoring 11 dc. Mam iść cyklem naturalnym, ale zrobiłam dzisiaj sobie badania estradiol, LH i progesteron i zaczęłam się martwić, że moje endometrium znowu nie da rady. Estradiol mam 19,5 a norma zaczyna się od 21Jeśli znowu nic z tego nie będzie, to się załamię.
Mnie w ogóle nie bolały. Przez całą ciążę. A odruch (tylko odruch, jeden) wymiotny miałam jednego dnia (w 2 trymestrze). Głowa do góry!Wczoraj transfer a ja już dziś swiruje...myslalam ze nie będę się tak zachowywać...ale cały czas myślę o tym że moje piersi są normalne i nie bola...I już się martwię ze to zły znak