U mnie chyba podobnie i były to głównie mdłości wcześniej miałam objawy jak miesiaczkoweU mnie objawy pojawily się w 5 tc i to takie minimalne.
reklama
To nie zameczaj się szukaniem objawów. Nawet jeśli coś zauważysz to równie dobrze mogą być od przyjmowanych leków (estrogeny- ból piersi; progesteon- zatwardzenie i mdłości). Beta prawdę Ci powie trzymam kciukiTak idę na cyklu sztucznym...
Kiedy badasz pierwszy raz?
katharina203
Fanka BB :)
9 sierpnia...boję się tego dnia juz teraz...To nie zameczaj się szukaniem objawów. Nawet jeśli coś zauważysz to równie dobrze mogą być od przyjmowanych leków (estrogeny- ból piersi; progesteon- zatwardzenie i mdłości). Beta prawdę Ci powie trzymam kciuki
Kiedy badasz pierwszy raz?
katharina203
Właśnie ja też przy poprzednim udanym transferze mialam bol miesiączkowy...teraz nic...pewnie i tak jest za wcześnie ale człowiek (ja) taki glupi jest...U mnie chyba podobnie i były to głównie mdłości wcześniej miałam objawy jak miesiaczkowe
Idź na spacer, przewietrz głowę jeszcze tylko 5 dniWłaśnie ja też przy poprzednim udanym transferze mialam bol miesiączkowy...teraz nic...pewnie i tak jest za wcześnie ale człowiek (ja) taki glupi jest...
Deess.
muszę przyznać, ze dzisiaj czuje się super także niby następny dzien ale już funkcjonować idzie normalnie w sumie 3 dni mnie tak trzymało, dziś jest 4 dzien i już jest spoko z czego się cieszę ja czekam za tel od embriologa i tez czekam na okresMyślę ,że z dnia na dzień powinno być lepiej ,kurde ile to się trzeba poświęcić. Ja czekam na ten cholerny okres I jak nie było tak go niema.
eij
No to napewno od suplementacji hormonów. Ja też byłam na cyklu sztucznym i łykałam tego masęTak idę na cyklu sztucznym...
eij
Ja tak samo. Mdłości na smażoną cebulę i wszelkiego rodzaju wędliny. Z lodówki śmierdziało mi non stopU mnie chyba podobnie i były to głównie mdłości wcześniej miałam objawy jak miesiaczkowe
Serduszkowelove
Mi się spóźnił 5 dni teraz i przez to prawie miałabym transfer w niedzielę, na szczęście pecherzyk wytrzymał.... A jak zrobilam test I wyszedł negatywny to za 2 h okres od razu , zrob test I może samo pójdzieMyślę ,że z dnia na dzień powinno być lepiej ,kurde ile to się trzeba poświęcić. Ja czekam na ten cholerny okres I jak nie było tak go niema.
reklama
Deess.
a to tak idzie ze transfer może być w sobotę lub niedziele ?Mi się spóźnił 5 dni teraz i przez to prawie miałabym transfer w niedzielę, na szczęście pecherzyk wytrzymał.... A jak zrobilam test I wyszedł negatywny to za 2 h okres od razu , zrob test I może samo pójdzie
Podziel się: