Deess.
Fanka BB :)
no u mnie mija trzeci dzień i zero poprawy oby do jutra mam nadzieje ze będzie lepiejCo racja to racja ,ale powiem Ci szczerze ,że na drugą punkcje już by mnie nikt nie namówił.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no u mnie mija trzeci dzień i zero poprawy oby do jutra mam nadzieje ze będzie lepiejCo racja to racja ,ale powiem Ci szczerze ,że na drugą punkcje już by mnie nikt nie namówił.
Najgorsze za Tobą! Teraz już będzie lepiej! ♡ dużo wody białka, mało stresuno u mnie mija trzeci dzień i zero poprawy oby do jutra mam nadzieje ze będzie lepiej
A w jakich jednostkach ten estradiol ?? I ile masz lh i progesteronu?Cześć, jutro mam monitoring 11 dc. Mam iść cyklem naturalnym, ale zrobiłam dzisiaj sobie badania estradiol, LH i progesteron i zaczęłam się martwić, że moje endometrium znowu nie da rady. Estradiol mam 19,5 a norma zaczyna się od 21 Jeśli znowu nic z tego nie będzie, to się załamię.
Ty na stacji a ja przed transferem tak się opiłam wody że jak już mi zrobili to na boso z tego fotela do toalety w drodze do domu tak mi się chciało siku że już nie mogłam wytrzymać a wiesz jak to na wieś się jedzie zero stacji same pola łąki i lasy jak wyszłam na ścieżkę to bałam się sikać żeby nie wyleciało ale Bogu dzięki nie wyleciało i mała śpi teraz obok najedzonaJuz mam w brzuszku 3bb...mam nadzieję że nie wysikałam na stacji
O kurcze bardzo niski, a jakie jednostki?Cześć, jutro mam monitoring 11 dc. Mam iść cyklem naturalnym, ale zrobiłam dzisiaj sobie badania estradiol, LH i progesteron i zaczęłam się martwić, że moje endometrium znowu nie da rady. Estradiol mam 19,5 a norma zaczyna się od 21 Jeśli znowu nic z tego nie będzie, to się załamię.
Mnie w ogóle nie bolały. Przez całą ciążę. A odruch (tylko odruch, jeden) wymiotny miałam jednego dnia (w 2 trymestrze). Głowa do góry!Wczoraj transfer a ja już dziś swiruje...myslalam ze nie będę się tak zachowywać...ale cały czas myślę o tym że moje piersi są normalne i nie bola...I już się martwię ze to zły znak