reklama
Ja też nie mam zalecenia badania progesteronu. Nawet nie wiem ile miałam w dniu transferu tylko dzień przed nim. A teraz to już wgl.No ale znowusz tez po 14 dniach od transferu zamiast bete mowia zeby zrobic test i od tego zalezy co dalej...nic wiecej w moedzy czasie. Czemu nie zalecaja badac progesteronu? Nie rozumiem...
Posłuchaj lekarza na pewno wie co robi
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mowili jedynie ze bardzo dobry zarodek, z 5 doby z nacięciem otoczki.Ale Ty nawet nie wiesz jaki był ten zarodek przecież? To była blastocysta? Jak była klasy 1 albo 2 to potrzebuje trochę więcej czasu na wyklucie i zagnieżdżenie niż taka 5.
L
Lebkuchen_mum
Gość
To nawet nie lekarz był tylko babka z recepcji...Ja też nie mam zalecenia badania progesteronu. Nawet nie wiem ile miałam w dniu transferu tylko dzień przed nim. A teraz to już wgl.
Jakies kuzwa nieporozumienie.
Tak A Twój?blueeyes - to Twój 1transfer ?
Ostatnia edycja:
lady_in_blue
Fanka BB :)
No ale bardzo dobry to nie mówi nic o tym czy miał 1 czy 5 w ocenie stadium rozwoju... Także jeszcze nie panikuj, powtórz betę.Mowili jedynie ze bardzo dobry zarodek, z 5 doby z nacięciem otoczki.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Powtorze za 2 dni ale mam straszne bole krzyza, ud, kostek i podbrzusza jak co miesiac przy endo przed @No ale bardzo dobry to nie mówi nic o tym czy miał 1 czy 5 w ocenie stadium rozwoju... Także jeszcze nie panikuj, powtórz betę.
katharina203
Tak bardzo mi przykro...Powtorze za 2 dni ale mam straszne bole krzyza, ud, kostek i podbrzusza jak co miesiac przy endo przed @
Ja również nie miałam badanego progesteronu od transferu - lekarz nie zlecił mi badania go biorę progesteron w zastrzyki +2 x dziennie dop. I tyleJa też nie mam zalecenia badania progesteronu. Nawet nie wiem ile miałam w dniu transferu tylko dzień przed nim. A teraz to już wgl.
reklama
Madame JS
O, a na jaki stopień awansu? Znam ten ból w każdym razie ;-) Powodzenia w obu kwestiach!Na razie głowę mam zajęta egzaminem który mam w czwartek ;p (awans nauczyciela) tylko to śni mi się po nocach ;p wieczorami czuje bóle menstruacyjne. Jak pomyślę to mam myśl że nic z tego dlatego wolę nie myśleć o tym ;/ nie potrafię sobie wyobrazić że jestem w ciąży ;p
Podziel się: