reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Dziewczyny nienawidzę słuchać o niepowodzeniach ;( jest mi przykro, gdyż sama się obawiam mojego pierwszego transferu, czy aby na pewno się uda ... ściskam Was mocno ♡
Anulka14.08.
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny,
Jak długo po stymulacji czekałyście na powrót normalnego cyklu?
Ja zaczęłam krwawić na 3 dzień po odstawieniu leków, przez 4 dni, ale od tamtej pory nie miałam okresu
Jak długo po stymulacji czekałyście na powrót normalnego cyklu?
Ja zaczęłam krwawić na 3 dzień po odstawieniu leków, przez 4 dni, ale od tamtej pory nie miałam okresu
Niestety takie życie brutalne ….Dziewczyny nienawidzę słuchać o niepowodzeniach ;( jest mi przykro, gdyż sama się obawiam mojego pierwszego transferu, czy aby na pewno się uda ... ściskam Was mocno ♡
Też. I nie więc co dalej ;/ czytam tu na forum że przerwa powinna teraz być ;( ? i znowu czekać ;( brzuch mnie boli czuje jakbym miała zaraz dostać okres ;(Tak A Twój?
Gratulacje !! Teraz już będzie pięknie !Mam wyniki dziś 9dt beta 207 próg 46. Patrzyłam kalkulator przyrost w normie.
Mianowanie ;/O, a na jaki stopień awansu? Znam ten ból w każdym razie ;-) Powodzenia w obu kwestiach!
reklama
Miałam, warto.Mój lekarz proponuje badanie receptywnosci endometrium , miała któraś z Was , warto ??
Podziel się: