reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja po pierwszej punkcji dostałam od razu taki raport..
A teraz po punkcji przekazali mi wszystkie info telefonicznie i powiedzieli ze raport wyślą za niedługo 😊

Załączniki

• FCE6F1FD-A873-42F0-B4C0-C686F7A4F553.jpeg
    FCE6F1FD-A873-42F0-B4C0-C686F7A4F553.jpeg
    81,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Ja po pierwszej punkcji dostałam od razu taki raport..
A teraz po punkcji przekazali mi wszystkie info telefonicznie i powiedzieli ze raport wyślą za niedługo 😊
Ja raport dostałam ponad miesiąc po punkcji z wynikiem PGT i klasy zarodka nie ma

Załączniki

• wynik PGT.jpg
    wynik PGT.jpg
    828,1 KB · Wyświetleń: 41
Witam ! Potrzebuje waszej pomocy . To moja 4 strata każda inna najpierw cp potem biochemiczna potem wada genetyczne a teraz obumarcie w 17 tygodniu . Genetyka zbadana to dziexko było prawdopodobnie zdrowe idealne usg I pappa ciąża na neoparinie i acardzie do 16 tygodnia na progesteronie . Została tylko inmunologia . Błagam o pomoc jakąś radę co zrobić? Jak szukać pomocy? Jakie badanie ?
Polecam prof Malinowskiego z Łodzi

Dziewczyny a do kiedy ta beta?ja się strasznie denerwuje za każdym razem jak sprawdzam wynik...czy mogę teraz w piątek będzie 14 dpt zrobic i już nie robić do usg?czy jeszcze bezpiecznie powtórzyć?

Dziewczyny a do kiedy ta beta?ja się strasznie denerwuje za każdym razem jak sprawdzam wynik...czy mogę teraz w piątek będzie 14 dpt zrobic i już nie robić do usg?czy jeszcze bezpiecznie powtórzyć?
Ja zrobię góra 3 razy betę w odstępach 48h. Nie ma co dodawać sobie stresu. Na usg lekarz i tak zobaczy co trzeba.
Po pierwszym poronieniu naturalnej ciąży, jak zaszłam w drugą to robiłam betę kilkanaście razy i powiem, że nie ma co popadać w obsesję i stresować się przed każdym wynikiem. Do tego ręce mega pokłute.

Ja w InVimedzie po około tygodniu od punkcji dostałam raport hodowli i opis każdego zarodka w każdym dniu, np. że w 3 dobie miał 8-10 blastomerów, klasa I-II. NIe było oceny tylko z 4 dnia.

reklama
Do góry