Super progesteron masz , pewnie to dobre objawyNo ale ja mialam proga w poniedzialek 63 ng prawie a dzis pewnie wiecej wiec to na pewno od progesteronu. Tylko mnie niepokoi ból brzucha i lędźwi. Jakbym pms miałaco miesiac przed @ tak mam
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super progesteron masz , pewnie to dobre objawyNo ale ja mialam proga w poniedzialek 63 ng prawie a dzis pewnie wiecej wiec to na pewno od progesteronu. Tylko mnie niepokoi ból brzucha i lędźwi. Jakbym pms miałaco miesiac przed @ tak mam
Właściwie czuje sie tak jakbym miała zaraz @ dostać. Zawsze tak sie czuje jak mam pms.Mnie dalej pobolewa jak na okres.. dobry znak.bedzie dobrze![]()
A jakie badania zrobić żeby już pójść z gotowymi ? Ile kosztuje wizyta i jeśli coś by wyszło nie tak to co dalej ? Jakieś leczenie ? Czy to jest droga sprawa?Paśnik
Dobry bo na lekach jestem. Mam 2x cyclogest i 1x zastrzyk z progesteronu jeszcze. Bo ogólnie swój progesteron po owulacji jak jeszcze rok temu co cykl miałam ładny między 18-22 tak ostatnie cykle był około 12 tylko. Na objawy za wcześnie wirc nie ma co sobie wmawiac jeszczeSuper progesteron masz , pewnie to dobre objawy![]()
Już ci kochana grupę linkuję. Z badań immunologicznych myślę, że na początek ana 1 i ana 3. Niby mówią, że jak ana 1 ujemne to ana 3 nie robić ale znowusz powinny być oba z tej samej próbki krwi więc ja bym od razu zrobiła oba. Do paśnika mega ciężko się ogólnie dostać ale często się coś zwalnia (jest na grupie podpięty post) i w między czasie warto porobić jakies badania choć wiadomo on będzie wiedział co zalecić aczkolwiek z drugiej strony fajnie już z gotowymi przyjść bo będzie się w przodzie a na terminy badan i same wyniki czeka sie nieraz i ponad miesiac.A jakie badania zrobić żeby już pójść z gotowymi ? Ile kosztuje wizyta i jeśli coś by wyszło nie tak to co dalej ? Jakieś leczenie ? Czy to jest droga sprawa?
Ja tez na lekach a takiego nie mamDobry bo na lekach jestem. Mam 2x cyclogest i 1x zastrzyk z progesteronu jeszcze. Bo ogólnie swój progesteron po owulacji jak jeszcze rok temu co cykl miałam ładny między 18-22 tak ostatnie cykle był około 12 tylko. Na objawy za wcześnie wirc nie ma co sobie wmawiac jeszcze![]()
Dostałam raport z części biotechnologicznej z informacją ile zarodków uzyskali , ile dotrwało, ile do badania ale o klasie zarodka nic tam nie ma. Jest tylko informacja jakie dodatkowe procedury zastosowano.A nie dostałaś na koniec pisemnej informacji o wszystkich zarodkach? Ja jeszcze nie wiem, w przyszłym tygodniu Ci powiem jak to u mnie będzie wyglądać. W sobotę ma dzwonić embriolog a w środę mam wizytę u swojego lekarza prowadzącego. Więc myślę że jak mi embriolog nie powie, to mi lekarz powie. Chociaż wydaje mi się, że takich informacji powinien udzielać embriolog.
A możesz mi w skrócie napisać jak wyglądało przygotowanie do sztucznego? Głównie chodzi mi o to kiedy miałaś pierwszą wizytę w tym celu?
Bo w wypisie po punkcji mam napisane, że taka wizyta powinna się odbywać około 10 dni po punkcji a lekarz w gabinecie (ale to nie był mój lekarz prowadzący) powiedział, że 1-3 dzień następnego cyklu. I zastanawiam się czy jak pójdę w środę to i tak każą mi przyjść jeszcze raz za kilka dni jak dostanę krwawienia.
Tylko ty masz cykl sztuczny a ja świeży więc z tego co czytałam sama produkuję też progesteron a nq cyklu sztucznym tylko leki go podnoszą. Dobrze, że zwiększyłaś też bym tak zrobiła. Nic ci nie będzie, może to tylko pomócJa tez na lekach a takiego nie mamAle sama sobie zwiększyłam dawkę , ginekolog nie raczy odpisać …
Tez tak myśleTylko ty masz cykl sztuczny a ja świeży więc z tego co czytałam sama produkuję też progesteron a nq cyklu sztucznym tylko leki go podnoszą. Dobrze, że zwiększyłaś też bym tak zrobiła. Nic ci nie będzie, może to tylko pomóc![]()