reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Można mieć na punkcje hybrydy na dłoniach i stopach czy nie? 🤔
Mi kazano zdjąć palec wskazujący, dzień przed jak już zdjęłam z lewej ręki dostałam info ze prawa ręka. Nie byłam w stanie już zdjąć i tak pojechałam. Położna kręciła nosem a pielęgniarka anestezjologiczna nawet nie spojrzała. I tak założyła mi urządzenie na kciuk (prawa ręka miała być dlatego ze akurat z prawej strony był cały sprzęt). Wszytko działało poprawnie. Fakt, że miałam hybrydę w postaci jasnoróżowej bazy.

U mnie nie było nic zakazane, jeszcze w dniu punkcji zachwalały moje paznokcie ze takie piękne. Miałam tylko przyjechać na czczo do szpitala i potem już się mną zajęli. Po wszystkim mąż zawoził moje komórki do innego miasta bo w moim szpitalu nie maja zaplecza embriologicznego i tam tez oddał nasienie. A ja w tym czasie się wybudzalam i jadłam śniadanko. Potem mąż wrócił i pojechaliśmy do domu.

reklama
Ja miałam i jeszcze Pani mówiła mi że mam śliczne paznokcie ;)
No wlasnie tylko mam na kartce w sprawie narkozy, że bez pomalowanych paznokci i sie zastanawiam czy wcale czy np moge tylko bez 1. Bo szczerze mowiac sciagac hybrydy to mi mega zajmie dlugo 😂😂😂 jak trzeba to trzeba ale wolalabym tego uniknac 😅 robie sama sobie juz ze 3 lata ale tylko dopełniam, malo kiedy musze calkiem sciagac wiec nie mam wprawy 🙈

Do góry