Trzymam kciukiW niedziele punkcja
reklama
Od 2dnia brania mega boli mnie głowa ;/ zastanawiam się czy od tegoJa miałam, ale nie mam jakichś szczególnych wspomnień z nim związanych chyba
Ostatnia edycja:
margaretka89
Fanka BB :)
Nie pomogę, bo ja tak nie miałam ale myślę, że to częsty skutek uboczny różnych lekarstw, więc jest to możliwe.Od 2dnia brania mega boli mnie głowa ;/ zastanawiam się czy od tego
Artemida90
takOd 2dnia brania mega boli mnie głowa ;/ zastanawiam się czy od tego
Ból głowy często występuje przy tym leku
L
Lebkuchen_mum
Gość
Można mieć na punkcje hybrydy na dłoniach i stopach czy nie?
Madame JS
Konkretnie w danym przypadku: nie wiem. Ale generalnie chodzi o kolor paznokcia w razie czego. Więc w prywatnych klinikach prosi się o chociaż 1 paznokieć w wersji naturalnej. Gdy szłam do szpitala państwowego: zero czegokolwiek gdziekolwiek ;-)Można mieć na punkcje hybrydy na dłoniach i stopach czy nie?
Orchidea33
Lepiej nie. Na pewno na rekach musisz miec choc jeden paznokiec pusty bo podlacza ten przyrzad co mierzy tetno.Można mieć na punkcje hybrydy na dłoniach i stopach czy nie?
Ja miałam u lewej dłoni jeden paznokiec bez hybrydy a i tak podłączyła do prawej, na hybrydzie i mówi "poradzimy sobie "Lepiej nie. Na pewno na rekach musisz miec choc jeden paznokiec pusty bo podlacza ten przyrzad co mierzy tetno.
Orchidea33
Hahaha. To u mnie przed punkcja zwracali na to uwage. Widac jednak nie wszystkim przeszkadza hybrydaJa miałam u lewej dłoni jeden paznokiec bez hybrydy a i tak podłączyła do prawej, na hybrydzie i mówi "poradzimy sobie "
reklama
Podziel się: