Ja jutro zrobię test z apteki, ale jakoś nie widzę tego. Okropnie mnie bolą plecy jak przed okresem i nadal ciągną mnie pachwiny. Betę mam dopiero we wtorek więc to jeszcze jak wieczność .... Dziękujemy za wsparcie, trzymaj się, będzie dobrze. Masz jeszcze komórki, więc na szczęście nie musisz od razu przechodzić kolejnej stymulacji. Odpocznij, zresetuj i .... najlepiej gdzieś wyjedź Naprawdę ja wierzę, że zmiana klimatu i otoczenia (czyli oderwania się od ciąż koleżanek i ciągłego wspominania o nas) pomogła. Wyjechaliśmy na pół roku do Anglii, wróciliśmy na koniec lutego, a od 15 marca byłam w ciąży. Uciekłam po nieudanym transferze i cieszę się, że to zrobiliśmy.@CzekajacNaCud , @madzia915 trzymam kciuki za Was !!!
reklama
CzekajacNaCud
Fanka BB :)
Ja to raczej juz trace powoli nadzieje… ale dziekuje za wsparcie ;*@CzekajacNaCud , @madzia915 trzymam kciuki za Was !!!
Bol mam taki jakbym miala za chwile dostac @…
A do tego jeszcze jakies przeziebienie mi sie przyplatalo….
katharina203
Bardzo mnie przykro...tule...Mam wyniki bety.
Niestety 0.20
katharina203
Mam dokładnie tak samo...nawet to przeziębienie...jutro robie bete ...jak starczy mi odwagiJa to raczej juz trace powoli nadzieje… ale dziekuje za wsparcie ;*
Bol mam taki jakbym miala za chwile dostac @…
A do tego jeszcze jakies przeziebienie mi sie przyplatalo….
CzekajacNaCud
Ja we wtorek jade na bete… no ale jakby wiem, czego sie spodziewac :/Mam dokładnie tak samo...nawet to przeziębienie...jutro robie bete ...jak starczy mi odwagi
Kasialucky
Przykro miMam wyniki bety.
Niestety 0.20
Przytulam
katharina203
Ja mam zrobic 6dpt...wiem że to za wcześnie ale klinika tak chce...Ja we wtorek jade na bete… no ale jakby wiem, czego sie spodziewac :/
Oldzi2301
Aktywna w BB
Ogromnie mi przykro … ściskam nadal za Ciebie kciuki️Mam wyniki bety.
Niestety 0.20
margaretka89
W sensie jaki był efekt stymulacji? U mnie akurat kiepski, okazałam się poor responder i miałam raptem dwie dojrzałe komórki, drugą rzutem na taśmę w dzień zastrzyku z ovitrelle. Miałam rezygnować z punkcji, ale pani doktor przyjechała specjalnie dla mnie w sobotę i przekonała mnie, żeby pobrać. Z tych dwóch komórek wyszły dwa "słabe" zarodki, drugi z 6 doby i pierwszy transfer zakończył się ciążą, mam synka. Mrozaczek czeka.I jak u ciebie zadziałały te leki?
Więc niby było źle, ale skończyło się szczęśliwie. Natomiast stresu było co nie miara.
reklama
margaretka89
Ja robiłam 7 dpt, też klinika tak kazała. I też mi się wydawało za wcześnieJa mam zrobic 6dpt...wiem że to za wcześnie ale klinika tak chce...
Podziel się: