Szkoda że u nas zaplodnili tylko 6 bo z nich zostały 2. Jakby zaolodnili 11 to może jeszcze z 1 by była i wtedy do 3 razy sztuka...Tak, bo rozbiliśmy bank i uzyskaliśmy 11 pięknych blastocyst
To jeszcze zapas na Was czeka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda że u nas zaplodnili tylko 6 bo z nich zostały 2. Jakby zaolodnili 11 to może jeszcze z 1 by była i wtedy do 3 razy sztuka...Tak, bo rozbiliśmy bank i uzyskaliśmy 11 pięknych blastocyst
Czeka, ale w brzuchu mam dwa i planuje na nich zakończyć rozród ale to duży komfort psychiczny mieć dużo zarodków, wolę za nie płacić (za mrozenie) ale wiedzieć że są i czekają na nas. Stymulacja jest najgorsza dla naszego zdrowia, cieszę się, że musiałam przejść tylko jedna.Szkoda że u nas zaplodnili tylko 6 bo z nich zostały 2. Jakby zaolodnili 11 to może jeszcze z 1 by była i wtedy do 3 razy sztuka...
To jeszcze zapas na Was czeka
Dziękuję za te słowa, wierzę w to.Czeka, ale w brzuchu mam dwa i planuje na nich zakończyć rozród ale to duży komfort psychiczny mieć dużo zarodków, wolę za nie płacić (za mrozenie) ale wiedzieć że są i czekają na nas. Stymulacja jest najgorsza dla naszego zdrowia, cieszę się, że musiałam przejść tylko jedna.
Ale Pati Ty też masz dobra sytuację, dwa zarodki i jeszcze czeka 5 komórek super, musi się udać
2Dziękuję za te słowa, wierzę w to.
Gratulacje dla Ciebie, nie wiedziałam że masz taki wielopak
Miałaś podany 1 czy 2 zarodki?
Takie rzeczy w Polsce? U nas rozmowa od razu że zapladniaja tylko 6 komórek i nie mogą podać więcej niż 1 zarodka. Oczywiście zdaje sobie sprawę że wszystko zależy od stanu zdrowia i wieku...
Ja nie miałam zleconego badania progesteronuCześć dziewczyny,
W piątek miałam transfer jednego .
Czy któraś z Was miała zalecenia do badania progesteronu w dniu transferu dzień 0, w dniu 5 po transferze i w dniu 10 po transferze?
Moj wynik progesteron z dnia 0 to 48.5 nmol/L czy to dobry wynik? Pomoże ktoś?
Bardzo dobryCześć dziewczyny,
W piątek miałam transfer jednego .
Czy któraś z Was miała zalecenia do badania progesteronu w dniu transferu dzień 0, w dniu 5 po transferze i w dniu 10 po transferze?
Moj wynik progesteron z dnia 0 to 48.5 nmol/L czy to dobry wynik? Pomoże ktoś?
Powiesz mi jakie są normy dla dnia 5 i 10?Bardzo dobry