reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny po punkcji muszę odczekać jeden cykl i w drugim ma być transfer. Czy punkcja wydłużyła wam jakoś cykle czy raczej potem wszystko było tak jak zawsze? Pierwsza miesiączkę po punkcji już dostałam ale martwię się czy na tą kolejna nie będę musiała dłużej czekać mam pcos i ogólnie cykle ostatnio były około 40 dniowe. Tylko nie wiem czy po tej całej stymulacji coś mi się nie rozreguluje jeszcze bardziej 😔 jak było u was?

Dziewczyny po punkcji muszę odczekać jeden cykl i w drugim ma być transfer. Czy punkcja wydłużyła wam jakoś cykle czy raczej potem wszystko było tak jak zawsze? Pierwsza miesiączkę po punkcji już dostałam ale martwię się czy na tą kolejna nie będę musiała dłużej czekać mam pcos i ogólnie cykle ostatnio były około 40 dniowe. Tylko nie wiem czy po tej całej stymulacji coś mi się nie rozreguluje jeszcze bardziej 😔 jak było u was?
u mnie tez pcos i nie mam w ogóle okresu, zwykle wywoływany. Ten po punkcji (punkcja w październiku) przyszedł 1 listopada, a kolejna wywoływali mi dopiero w grudniu bo czekali aż przyjdzie sam - przyszedł 31grudnia. W konsekwencji transfer był w styczniu.

Dzien dobry wszystkim. Dziś mam usg 24dpt i lekarka twierdzi, że powinno być już serduszko.. bardzo się denerwuje, dla mnie to newralgiczny moment, bo ciaze kończyły się u mnie na tym etapie... trzymajcie proszę kciuki, bym tym razem zobaczyła upragnione serduszko ❤
🥰✊❤️

reklama
Do góry