Zobaczysz ❤ trzymam kciukiDzien dobry wszystkim. Dziś mam usg 24dpt i lekarka twierdzi, że powinno być już serduszko.. bardzo się denerwuje, dla mnie to newralgiczny moment, bo ciaze kończyły się u mnie na tym etapie... trzymajcie proszę kciuki, bym tym razem zobaczyła upragnione serduszko ❤
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
jeśli nie bedzue to się nie przejmuj ma czas chyba do 35dpt jesli sie nie mylę - ja zobaczyłam dopiero w 33dpt bo w 26dpt nic nie było widać oprócz zarodkaDzien dobry wszystkim. Dziś mam usg 24dpt i lekarka twierdzi, że powinno być już serduszko.. bardzo się denerwuje, dla mnie to newralgiczny moment, bo ciaze kończyły się u mnie na tym etapie... trzymajcie proszę kciuki, bym tym razem zobaczyła upragnione serduszko ❤
Obyś miala rację krew oddana teraz czekanie@Marta3130 to musi być dobry dzień
Obyś miala rację krew oddana teraz czekanie
Życzę Ci żebyś i zobaczyła i żebyś usłyszałaDzien dobry wszystkim. Dziś mam usg 24dpt i lekarka twierdzi, że powinno być już serduszko.. bardzo się denerwuje, dla mnie to newralgiczny moment, bo ciaze kończyły się u mnie na tym etapie... trzymajcie proszę kciuki, bym tym razem zobaczyła upragnione serduszko ❤
Serduszkowelove
Mocno zaciskamBoże dziewczyny, ale się denerwuje jutrzejszą beta. Ostatnio myślami że na pewno się nie uda ale dziś boli mnie brzuch wczoraj piersi wieczorem kurcze już sama nie wiem co mam myśleć. wyniki bd dopiero po południu chyba padnę do tej 16-17
Serduszkowelove
Usłyszysz spokojnieDzien dobry wszystkim. Dziś mam usg 24dpt i lekarka twierdzi, że powinno być już serduszko.. bardzo się denerwuje, dla mnie to newralgiczny moment, bo ciaze kończyły się u mnie na tym etapie... trzymajcie proszę kciuki, bym tym razem zobaczyła upragnione serduszko ❤
Deess.
Dzien dobry wszystkim. Dziś mam usg 24dpt i lekarka twierdzi, że powinno być już serduszko.. bardzo się denerwuje, dla mnie to newralgiczny moment, bo ciaze kończyły się u mnie na tym etapie... trzymajcie proszę kciuki, bym tym razem zobaczyła upragnione serduszko ❤
reklama
Gratulacje spokojnej i nudnej ciążyJest serduszko ❤ dziewczyny, nie umiem opisać radości ❤ zarodek ma 2,2mm i pęcherzyk rozstasta się prawidłowo do wnętrza macicy, według lekarza wszystko ok ❤
Podziel się: