reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej ja powtórzyłam bete w niedziele była 40 a ze w sobotę 33 to na cud nie liczę. Przyrost na 48h jest ponad 200% ale na 16h tylko 7! Raczej wyglada to na ciąże biochemiczna- nie mam złudzeń niestety 🥺🥺
Słuchaj.. dla Twojej spokojnej glowy, powtorz bete po 48h! od ostatniego wyniku. Na moje masz dobry przyrost. Lekarz cos mowil?

Hej :) Ja już po wizycie, niestety niczego się nie dowiedziałam i dopiero w środę dowiem się kiedy będzie punkcja, a z uwagi na te święta tym stresuję się najbardziej. Od dziś mam brać Orgalutran i czekać ....
Oj to życie ciągle uczy mnie cierpliwości, której tak mi brakuje 😂

Hej :) Ja już po wizycie, niestety niczego się nie dowiedziałam i dopiero w środę dowiem się kiedy będzie punkcja, a z uwagi na te święta tym stresuję się najbardziej. Od dziś mam brać Orgalutran i czekać ....
I jak samopoczucie podczas stymulacji? Ja w też w tym tygodniu zacznę brać Orgalutran.
Ja mam nadzieję w tym tygodniu się dowiedzieć kiedy punkcja.

Ja to tez zawsze się bałam długich weekendow i swiat, dwa lata temu musiałam przesunąć iui bo boże Narodzenie było, potem raz punkcje mialam dzień przed weekendem majowym udało się zrobić , a w 2021 transfer dzień przed wigilia:)

reklama
Cześć dziewczyny,
Nie jestem w stanie przeczytać tylu stron dlatego proszę nie bądźcie złe jeśli odpowiadacie na to pytanie juz pewnie tysięczny raz 😁może pokrótce opiszę moje zmagania z niepłodnością, jestem po 3 iui, chociaż wątpię w jej powodzenie niedługo testuję, po krótce niepłodność idiopatyczna , 27 lat , 2 lata starań, nieskończenie wiele badań, jestem w inviccie w Gdańsku, jeśli @ przyjdzie to za 10 dni zaczynam stymulację do ivf, martwię się jak się będę czuć :( ale zrobię wszystko bo tyle już wycierpiałam:( powiedzcie mi bo czytam na stronie ceny in vitro I wiecie może ile tam kosztów jest ukrytych ? Ile należy dodać do tego co na stronie ? Plus czy korzystalyscie może z refundacji z samorządu? Dziękuję Wam z góry za odpowiedzi buziaki pozdrawiam

Do góry