reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej ja powtórzyłam bete w niedziele była 40 a ze w sobotę 33 to na cud nie liczę. Przyrost na 48h jest ponad 200% ale na 16h tylko 7! Raczej wyglada to na ciąże biochemiczna- nie mam złudzeń niestety 🥺🥺
Słuchaj.. dla Twojej spokojnej glowy, powtorz bete po 48h! od ostatniego wyniku. Na moje masz dobry przyrost. Lekarz cos mowil?

Hej :) Ja już po wizycie, niestety niczego się nie dowiedziałam i dopiero w środę dowiem się kiedy będzie punkcja, a z uwagi na te święta tym stresuję się najbardziej. Od dziś mam brać Orgalutran i czekać ....
Oj to życie ciągle uczy mnie cierpliwości, której tak mi brakuje 😂

Hej :) Ja już po wizycie, niestety niczego się nie dowiedziałam i dopiero w środę dowiem się kiedy będzie punkcja, a z uwagi na te święta tym stresuję się najbardziej. Od dziś mam brać Orgalutran i czekać ....
I jak samopoczucie podczas stymulacji? Ja w też w tym tygodniu zacznę brać Orgalutran.
Ja mam nadzieję w tym tygodniu się dowiedzieć kiedy punkcja.

Ja to tez zawsze się bałam długich weekendow i swiat, dwa lata temu musiałam przesunąć iui bo boże Narodzenie było, potem raz punkcje mialam dzień przed weekendem majowym udało się zrobić , a w 2021 transfer dzień przed wigilia:)

reklama
Cześć dziewczyny,
Nie jestem w stanie przeczytać tylu stron dlatego proszę nie bądźcie złe jeśli odpowiadacie na to pytanie juz pewnie tysięczny raz 😁może pokrótce opiszę moje zmagania z niepłodnością, jestem po 3 iui, chociaż wątpię w jej powodzenie niedługo testuję, po krótce niepłodność idiopatyczna , 27 lat , 2 lata starań, nieskończenie wiele badań, jestem w inviccie w Gdańsku, jeśli @ przyjdzie to za 10 dni zaczynam stymulację do ivf, martwię się jak się będę czuć :( ale zrobię wszystko bo tyle już wycierpiałam:( powiedzcie mi bo czytam na stronie ceny in vitro I wiecie może ile tam kosztów jest ukrytych ? Ile należy dodać do tego co na stronie ? Plus czy korzystalyscie może z refundacji z samorządu? Dziękuję Wam z góry za odpowiedzi buziaki pozdrawiam

Do góry