reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Całość tak, połowa krócej. Na pewno część bety 6dpt jeszcze było od ovitrele ale część już była moja. Przyrost między 3dpt a 6dpt daje pewność że doszło do implantacji. Brak przyrostu nie mówi, że na pewno się nie udało.
Moja,twoja,kogos...u kazdego moze byc inaczej.Ja mialam polowe w dniu transferu i w 7 dpt jeszcze resztki we krwi.I tez sie cieszylam jak glupia.Wole miec pewnosc i odczekac niz robic sobie zludne nadzieje.

reklama
Ja nie wiem już ... Ale ja jestem zjebana ( sorki za słownictwo ) ale znów 3 zarodki mamy 😔 Niby powinnam się Cieszyć ale liczyłam na więcej ... Trzy ostatnie próby i kończę przygodę ... Mam nadzieję że z Dzieciątkiem przy boku
3 zarodki z jedej stymulacji to super wynik! Na pewno będzie z tego ciąża!
To jaka ja byłam zjebana jak 3 zarodki udało się uzyskać z 4 stymulacji...
Gratulacje!❤❤❤ 3 zarodki to 3 potencjalne ciąże 🥰🥰🥰

Witam serdecznie drogie Panie 🤩Na początku chcę podziękować 💜 ten wątek to kopalnia wiedzy dla kogoś, kto jest na początku przygody z in vitro. Z całego serca trzymam kciuki za każdą z Was.
Moja droga do spełnienia marzeń dopiero się zaczyna. Mój partner ma bardzo słabe plemniki. Czy bazując na swoim doświadczeniu możecie polecić mi godnego specjalistę?🙏 Jestem z okolic Lublina, ale bierzemy pod uwagę inne lokalizacje.
Głowa pęka od czytania opinii. Decyzja z każdym kolejnym komentarzem jest coraz trudniejsza. Będę bardzo wdzięczna za każdą sugestię 😍

Witam serdecznie drogie Panie 🤩Na początku chcę podziękować 💜 ten wątek to kopalnia wiedzy dla kogoś, kto jest na początku przygody z in vitro. Z całego serca trzymam kciuki za każdą z Was.
Moja droga do spełnienia marzeń dopiero się zaczyna. Mój partner ma bardzo słabe plemniki. Czy bazując na swoim doświadczeniu możecie polecić mi godnego specjalistę?🙏 Jestem z okolic Lublina, ale bierzemy pod uwagę inne lokalizacje.
Głowa pęka od czytania opinii. Decyzja z każdym kolejnym komentarzem jest coraz trudniejsza. Będę bardzo wdzięczna za każdą sugestię 😍
Witamy mam nadzieję ( jak kolwiek to nie zabrzmi 🙈) że nie zagoscisz tu długo i szybko przeniesiesz się na wątek " ciąża po in vitro " czego życzę Ci z całego serca ❤️ co do pytania to nie mam pojęcia . Nie pomogę gdyż my korzystaliśmy z dawcy nasienia . Ale wiem że wiele dziewczyn jest tu kopalnia wiedzy i na pewno pomogą ❤️mogę tylko jeszcze powiedzieć właśnie rozpoczęła się twoja nauka cierpliwości 🙈 przy in vitro ciągle się na coś czeka ... To na badania, wyniki , rozpoczęcie stymulacji , punkcie , info ile zarodków powstało , na transfer a na końcu na betę ...

reklama
Witamy mam nadzieję ( jak kolwiek to nie zabrzmi 🙈) że nie zagoscisz tu długo i szybko przeniesiesz się na wątek " ciąża po in vitro " czego życzę Ci z całego serca ❤️ co do pytania to nie mam pojęcia . Nie pomogę gdyż my korzystaliśmy z dawcy nasienia . Ale wiem że wiele dziewczyn jest tu kopalnia wiedzy i na pewno pomogą ❤️mogę tylko jeszcze powiedzieć właśnie rozpoczęła się twoja nauka cierpliwości 🙈 przy in vitro ciągle się na coś czeka ... To na badania, wyniki , rozpoczęcie stymulacji , punkcie , info ile zarodków powstało , na transfer a na końcu na betę ...
Dziękuję ❤️ nauka cierpliwości już trwa 🙈😂 od badań nasienia do kolejnych, od owulacji do miesiączki, od testu do testu. I tak cykl za cyklem. Bo to jest jak w tych memach "niby człowiek wiedzioł ale się łudził"🙈

Do góry