reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Całość tak, połowa krócej. Na pewno część bety 6dpt jeszcze było od ovitrele ale część już była moja. Przyrost między 3dpt a 6dpt daje pewność że doszło do implantacji. Brak przyrostu nie mówi, że na pewno się nie udało.
Moja,twoja,kogos...u kazdego moze byc inaczej.Ja mialam polowe w dniu transferu i w 7 dpt jeszcze resztki we krwi.I tez sie cieszylam jak glupia.Wole miec pewnosc i odczekac niz robic sobie zludne nadzieje.

reklama
Ja nie wiem już ... Ale ja jestem zjebana ( sorki za słownictwo ) ale znów 3 zarodki mamy 😔 Niby powinnam się Cieszyć ale liczyłam na więcej ... Trzy ostatnie próby i kończę przygodę ... Mam nadzieję że z Dzieciątkiem przy boku
3 zarodki z jedej stymulacji to super wynik! Na pewno będzie z tego ciąża!
To jaka ja byłam zjebana jak 3 zarodki udało się uzyskać z 4 stymulacji...
Gratulacje!❤❤❤ 3 zarodki to 3 potencjalne ciąże 🥰🥰🥰

Witam serdecznie drogie Panie 🤩Na początku chcę podziękować 💜 ten wątek to kopalnia wiedzy dla kogoś, kto jest na początku przygody z in vitro. Z całego serca trzymam kciuki za każdą z Was.
Moja droga do spełnienia marzeń dopiero się zaczyna. Mój partner ma bardzo słabe plemniki. Czy bazując na swoim doświadczeniu możecie polecić mi godnego specjalistę?🙏 Jestem z okolic Lublina, ale bierzemy pod uwagę inne lokalizacje.
Głowa pęka od czytania opinii. Decyzja z każdym kolejnym komentarzem jest coraz trudniejsza. Będę bardzo wdzięczna za każdą sugestię 😍

Witam serdecznie drogie Panie 🤩Na początku chcę podziękować 💜 ten wątek to kopalnia wiedzy dla kogoś, kto jest na początku przygody z in vitro. Z całego serca trzymam kciuki za każdą z Was.
Moja droga do spełnienia marzeń dopiero się zaczyna. Mój partner ma bardzo słabe plemniki. Czy bazując na swoim doświadczeniu możecie polecić mi godnego specjalistę?🙏 Jestem z okolic Lublina, ale bierzemy pod uwagę inne lokalizacje.
Głowa pęka od czytania opinii. Decyzja z każdym kolejnym komentarzem jest coraz trudniejsza. Będę bardzo wdzięczna za każdą sugestię 😍
Witamy mam nadzieję ( jak kolwiek to nie zabrzmi 🙈) że nie zagoscisz tu długo i szybko przeniesiesz się na wątek " ciąża po in vitro " czego życzę Ci z całego serca ❤️ co do pytania to nie mam pojęcia . Nie pomogę gdyż my korzystaliśmy z dawcy nasienia . Ale wiem że wiele dziewczyn jest tu kopalnia wiedzy i na pewno pomogą ❤️mogę tylko jeszcze powiedzieć właśnie rozpoczęła się twoja nauka cierpliwości 🙈 przy in vitro ciągle się na coś czeka ... To na badania, wyniki , rozpoczęcie stymulacji , punkcie , info ile zarodków powstało , na transfer a na końcu na betę ...

reklama
Witamy mam nadzieję ( jak kolwiek to nie zabrzmi 🙈) że nie zagoscisz tu długo i szybko przeniesiesz się na wątek " ciąża po in vitro " czego życzę Ci z całego serca ❤️ co do pytania to nie mam pojęcia . Nie pomogę gdyż my korzystaliśmy z dawcy nasienia . Ale wiem że wiele dziewczyn jest tu kopalnia wiedzy i na pewno pomogą ❤️mogę tylko jeszcze powiedzieć właśnie rozpoczęła się twoja nauka cierpliwości 🙈 przy in vitro ciągle się na coś czeka ... To na badania, wyniki , rozpoczęcie stymulacji , punkcie , info ile zarodków powstało , na transfer a na końcu na betę ...
Dziękuję ❤️ nauka cierpliwości już trwa 🙈😂 od badań nasienia do kolejnych, od owulacji do miesiączki, od testu do testu. I tak cykl za cyklem. Bo to jest jak w tych memach "niby człowiek wiedzioł ale się łudził"🙈

Do góry