Elessi
Fanka BB :)
Jeszcze bedziesz sie zastanawiac co zrobic z zarodkami chyba ze chcesz 3 dzieciDokładnie 4 aa, 4ab, 5 ab. Wierzę że jest w nich moje dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze bedziesz sie zastanawiac co zrobic z zarodkami chyba ze chcesz 3 dzieciDokładnie 4 aa, 4ab, 5 ab. Wierzę że jest w nich moje dziecko
Wspaniala TRÓJCA!!!Dokładnie 4 aa, 4ab, 5 ab. Wierzę że jest w nich moje dziecko
Mi dzisiaj powiedział że ten wynik 6 dpt jest jeszcze przekłamany zastrzykiemNie, nie ovitrelle tak długo nie zafalszowuje. Już 6dpt lekarz mówił, że to moja beta, potem dalej rosła i spadła, czyli typowy biochem.
Też miałam pół w dniu transferu.
Nas z domu była trójka ( w sumie czwórka tylko brat nie żyje ) , u męża trójka ( w sumie też czwórka , u męża siostra nie żyje ) więc nie obraziła bym się jak by i nam się trójka trafiła ... Na pewno chciała bym więcej niż jedno dziecko . Chodź jeśli dane mi będzie mieć tylko jedno to się z tym pogodzę byle by chociaż jedno byłoJeszcze bedziesz sie zastanawiac co zrobic z zarodkami chyba ze chcesz 3 dzieci
Oj tak , nie żebym zwalała na teściową ale właśnie w niedzielę wylądowała w szpitalu kolejny raz na szczęście zrobili jej zabieg i w ten sam dzień wypuścili do domu ... Ale czeka na zabieg na serce i bardzo baliśmy się że go nie doczeka ... W sumie dalej się boimy bo szpital nie ma sprzętu aby ten niezbędny zabieg wykonać dopiero ma niby dojechać ... I tak czekamy na telefon aż w końcu będzie bezpieczna . Ale i tak mi głupio że wyleciało mi to z głowy . W końcu to urodziny królowej , a królowa jest tylko jednaoj dziekuje bardzo, nic nie szkodzi, masz teraz sporo na glowie I fakt, nie wiem liedy te 5 lat (a 6 na forum) minelo
Dziekujemy i powodzdnia!
To jest "najlepsze", powiedzą że nie maja pomysłu i martw się sama...jestem w podobnej sytuacji i faktycznie zaczęłam się samą sobą zajmować. Dużo witamin, zmagam się ze swoimi słabościami i wierzę że mimo to wszystko, pokonam zmorę i w końcu zostanę mamą. Trzymam kciuki za nas i wszystkie inne biedne istotki które jak my zmagają się z podobnymi dylematami i problemami.No tylko już nikt nic więcej mi nie proponuje. Immunologia zbadana. Brak kirów i za duzo nk z krwi. Takze encorton i accofil. Heparyna i metyle bo pai i mthfr.
Okienko implantacyjne okej. Zapalenia nie ma. Histeroskopia byla i wycieli polip. Allo mlr 17%. Droznosc byla. Ciaza pozamaciczna i wyciecie jajowodu bylo. Poronienie zatrzymane bylo. Kariotypy przebadane. Zarodki przebadane. Pierwszy transfer na cyklu sztucznym, drugi na naturalnym, trzeci na sztucznym z wlewem z crh.
Hej, po 10 dnia wyciszania gonapeptylem od wczoraj mam stymulację Menopurem, 14 dni. W piątek pierwszy monitoring i włączenie pewnie antagonisty. Póki co nic specjalnego, a może ja jestem juz do tego przyzwyczajona i nie robi to na mnie wrażenia.MASZKA na jakim jesteś etapie?
Całość tak, połowa krócej. Na pewno część bety 6dpt jeszcze było od ovitrele ale część już była moja. Przyrost między 3dpt a 6dpt daje pewność że doszło do implantacji. Brak przyrostu nie mówi, że na pewno się nie udało.No nie wiem,na ulotce jest nawet napisane ze do 10 dni falszuje.
No tak, źle się wyraziłam. Częściowo zafalszowuje, ale u mnie była wyższa między 3 a 6dpt, czyli część na pewno była moja. Nie wiem jak inaczej to wyrazić.Mi dzisiaj powiedział że ten wynik 6 dpt jest jeszcze przekłamany zastrzykiem
Jasne rozumiem. U Ciebie była inna sytuacja. Szkoda że nie wiadomo i ile spada takie ovitrelleNo tak, źle się wyraziłam. Częściowo zafalszowuje, ale u mnie była wyższa między 3 a 6dpt, czyli część na pewno była moja. Nie wiem jak inaczej to wyrazić.