reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O kurcze to strasznie późno. W sensie że dopiero wtedy ovitrelle przestało fałszować? Czy coś innego? 🤦‍♀️ Jeju te leki z bhcg powinny być zakazane tyle stresu i niewiadomych a już i tak człowiek w stresie.
A też miałaś pół tego ovitrelle?
Nie, nie ovitrelle tak długo nie zafalszowuje. Już 6dpt lekarz mówił, że to moja beta, potem dalej rosła i spadła, czyli typowy biochem.
Też miałam pół w dniu transferu.

Dziewczyny jestem już po transferze. Zaraz po bolała mnie lewa strona - w tej części był lokowany zarodek. Potem było ok, ale teraz znów boli. To jak ból jajnika przed okresem.
Miałyście podobnie? Powinnam wziąć nospe, żeby uniknąć skurczy?

@nieagatka najmocniej przepraszam ale przez przypadek umkły mi chyba urodziny Lili😔 przepraszam nie wiem jak to się stało , naprawdę staram się tego pilnować 😔 Wszystkiego najpiękniejszego , duzooo zdrówka i uśmiechu. Samych radosnych chwil i spełnienia dziecięcych marzeń dla małej ( w sumie to już pannica ) pięcioletniej księżniczki Lili ❤️❤️❤️ spóźnione ale z serca ❤️ sto lat 🎉🎉🎉🎉

P.s. Wybacz 😔😔❤️❤️

reklama
@nieagatka najmocniej przepraszam ale przez przypadek umkły mi chyba urodziny Lili😔 przepraszam nie wiem jak to się stało , naprawdę staram się tego pilnować 😔 Wszystkiego najpiękniejszego , duzooo zdrówka i uśmiechu. Samych radosnych chwil i spełnienia dziecięcych marzeń dla małej ( w sumie to już pannica ) pięcioletniej księżniczki Lili ❤️❤️❤️ spóźnione ale z serca ❤️ sto lat 🎉🎉🎉🎉

P.s. Wybacz 😔😔❤️❤️
oj dziekuje bardzo, nic nie szkodzi, masz teraz sporo na glowie 😉 I fakt, nie wiem liedy te 5 lat (a 6 na forum) minelo 🥰
Dziekujemy i powodzdnia!

Do góry