to super zarodki , ja widze trojke dzieciakow , u mnie byl tylko jeden i to 5bc i sie udalo wiec glowa do goryDokładnie 4 aa, 4ab, 5 ab. Wierzę że jest w nich moje dziecko
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
To są super zarodki ! Głowa do góry , ładuj akumulatory i szykuj się na zabranie ich ! [emoji8]Dokładnie 4 aa, 4ab, 5 ab. Wierzę że jest w nich moje dziecko [emoji120][emoji120][emoji120][emoji3590]
Bardzo ładneDokładnie 4 aa, 4ab, 5 ab. Wierzę że jest w nich moje dziecko
Nie, nie ovitrelle tak długo nie zafalszowuje. Już 6dpt lekarz mówił, że to moja beta, potem dalej rosła i spadła, czyli typowy biochem.O kurcze to strasznie późno. W sensie że dopiero wtedy ovitrelle przestało fałszować? Czy coś innego? Jeju te leki z bhcg powinny być zakazane tyle stresu i niewiadomych a już i tak człowiek w stresie.
A też miałaś pół tego ovitrelle?
Też miałam pół w dniu transferu.
MASZKA na jakim jesteś etapie?Bardzo ładne
Anulka14.08.
Aktywna w BB
Dziewczyny jestem już po transferze. Zaraz po bolała mnie lewa strona - w tej części był lokowany zarodek. Potem było ok, ale teraz znów boli. To jak ból jajnika przed okresem.
Miałyście podobnie? Powinnam wziąć nospe, żeby uniknąć skurczy?
JestemMama!
@nieagatka najmocniej przepraszam ale przez przypadek umkły mi chyba urodziny Lili przepraszam nie wiem jak to się stało , naprawdę staram się tego pilnować Wszystkiego najpiękniejszego , duzooo zdrówka i uśmiechu. Samych radosnych chwil i spełnienia dziecięcych marzeń dla małej ( w sumie to już pannica ) pięcioletniej księżniczki Lili spóźnione ale z serca sto lat
P.s. Wybacz
P.s. Wybacz
JestemMama!
Ja bym wzięła żeby nie dopuścić od SkórczuDziewczyny jestem już po transferze. Zaraz po bolała mnie lewa strona - w tej części był lokowany zarodek. Potem było ok, ale teraz znów boli. To jak ból jajnika przed okresem.
annemarie
No nie wiem,na ulotce jest nawet napisane ze do 10 dni falszuje.Nie, nie ovitrelle tak długo nie zafalszowuje. Już 6dpt lekarz mówił, że to moja beta, potem dalej rosła i spadła, czyli typowy biochem.
Też miałam pół w dniu transferu.
reklama
nieagatka
oj dziekuje bardzo, nic nie szkodzi, masz teraz sporo na glowie I fakt, nie wiem liedy te 5 lat (a 6 na forum) minelo@nieagatka najmocniej przepraszam ale przez przypadek umkły mi chyba urodziny Lili przepraszam nie wiem jak to się stało , naprawdę staram się tego pilnować Wszystkiego najpiękniejszego , duzooo zdrówka i uśmiechu. Samych radosnych chwil i spełnienia dziecięcych marzeń dla małej ( w sumie to już pannica ) pięcioletniej księżniczki Lili spóźnione ale z serca sto lat
P.s. Wybacz
Dziekujemy i powodzdnia!
Podziel się: