reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na początku to chciałam wam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji naszego wspólnego święta 😍❤️ aby spełniło się każdej z nas te największe , najwspanialsze marzenie ❤️❤️❤️ No i oczywiście zdrówka bo ono najważniejsze 😘😘❤️
@Wesoła_Aga kochana duzooo zdrówka , szczęścia i radości , uśmiechu na codzień i czego tylko sobie życzysz ❤️😘😘😘😘 sto lat ❤️❤️❤️❤️
I ja Koniec chciałam się pochwalić że po mału małpa się rozkręca ... Więc od czwartku zaczynam moja ostatnia walkę o maleństwo, o spełnienie największego marzenia, i mam nadzieję że ta walka tym razem będzie wygrana ✊✊❤️ tak więc od czwartku zaczynam trzecia i już na pewno ostatnia stymulację , więc sobie życzę duzooo pięknych jajcow i później duzooo zarodeczkow a na koniec małego czerwonego bobaska 😍😍😍😍 ( oby chodź raz moje marzenie się spełniło 😔)

Na początku to chciałam wam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji naszego wspólnego święta 😍❤️ aby spełniło się każdej z nas te największe , najwspanialsze marzenie ❤️❤️❤️ No i oczywiście zdrówka bo ono najważniejsze 😘😘❤️
@Wesoła_Aga kochana duzooo zdrówka , szczęścia i radości , uśmiechu na codzień i czego tylko sobie życzysz ❤️😘😘😘😘 sto lat ❤️❤️❤️❤️
I ja Koniec chciałam się pochwalić że po mału małpa się rozkręca ... Więc od czwartku zaczynam moja ostatnia walkę o maleństwo, o spełnienie największego marzenia, i mam nadzieję że ta walka tym razem będzie wygrana ✊✊❤️ tak więc od czwartku zaczynam trzecia i już na pewno ostatnia stymulację , więc sobie życzę duzooo pięknych jajcow i później duzooo zarodeczkow a na koniec małego czerwonego bobaska 😍😍😍😍 ( oby chodź raz moje marzenie się spełniło 😔)
Trzymam kciuki za sukces!!!!

I ja Koniec chciałam się pochwalić że po mału małpa się rozkręca ... Więc od czwartku zaczynam moja ostatnia walkę o maleństwo, o spełnienie największego marzenia, i mam nadzieję że ta walka tym razem będzie wygrana ✊✊❤️ tak więc od czwartku zaczynam trzecia i już na pewno ostatnia stymulację , więc sobie życzę duzooo pięknych jajcow i później duzooo zarodeczkow a na koniec małego czerwonego bobaska 😍😍😍😍 ( oby chodź raz moje marzenie się spełnił
Życzę Ci spełnienia tego Twojego pięknego i największego marzenia.
Z całego serca!

My życzymy Ci tego jeszcze bardziej.

Cześć, jestem tu nowa.
Z mezem staraliśmy się naturalnie o dziecko przez ponad 2 lata- bez skutku.
Jestem podczas swojej pierwszej stymulacji…
Lekarz przepisał mi dwa rodzaje zastrzyków. Od drugiego dnia cyklu Menopur, a po 5 dniach miałam włączyć do tego zastrzyki orgalutran.
Tak jak po menopur czułam się normalnie, tak po orgalutran jestem strasznie słaba, mam nudności itd
czy któraś tez tak miała? 🤭
Mam nadzieje ze uda się za pierwszym razem bo dużo kosztuje mnie robienie sobie zastrzyków (panicznie boje się igieł).

Lekarz powiedział, że z uwagi wyniki badań i duże na ryzyko przestymulowania, do pierwszego transferu dojdzie dopiero za miesiąc. Nie wiem czy to dobrze. - może. Odpocznę chociaż psychicznie od tego wszystkiego…

Wybaczcie, że przynudzam. Nigdy nie sądziłam, że będę potrzebowała wsparcia od grupy na forum🤭 Co prawda mam je w mężu, ale poza nim nikomu nie mówiliśmy. Dobrze jest porozmawiać z kimś kto już przeszedł przez to lub jest w trakcie.

W piątek idę na pierwsze usg. Zobaczymy co powie lekarz. Podejrzewam ze za równy tydzień będę mieć punkcję jajników. Trochę się tego boje, aż wzięłam 3 dni wolnego 🤣

Wielu z Was udało się za pierwszym razem? Dzieją się w ogóle takie rzeczy? Czy to raczej rzadkość? 😖

reklama
Cześć, jestem tu nowa.
Z mezem staraliśmy się naturalnie o dziecko przez ponad 2 lata- bez skutku.
Jestem podczas swojej pierwszej stymulacji…
Lekarz przepisał mi dwa rodzaje zastrzyków. Od drugiego dnia cyklu Menopur, a po 5 dniach miałam włączyć do tego zastrzyki orgalutran.
Tak jak po menopur czułam się normalnie, tak po orgalutran jestem strasznie słaba, mam nudności itd
czy któraś tez tak miała? 🤭
Mam nadzieje ze uda się za pierwszym razem bo dużo kosztuje mnie robienie sobie zastrzyków (panicznie boje się igieł).

Lekarz powiedział, że z uwagi wyniki badań i duże na ryzyko przestymulowania, do pierwszego transferu dojdzie dopiero za miesiąc. Nie wiem czy to dobrze. - może. Odpocznę chociaż psychicznie od tego wszystkiego…

Wybaczcie, że przynudzam. Nigdy nie sądziłam, że będę potrzebowała wsparcia od grupy na forum🤭 Co prawda mam je w mężu, ale poza nim nikomu nie mówiliśmy. Dobrze jest porozmawiać z kimś kto już przeszedł przez to lub jest w trakcie.

W piątek idę na pierwsze usg. Zobaczymy co powie lekarz. Podejrzewam ze za równy tydzień będę mieć punkcję jajników. Trochę się tego boje, aż wzięłam 3 dni wolnego 🤣

Wielu z Was udało się za pierwszym razem? Dzieją się w ogóle takie rzeczy? Czy to raczej rzadkość? 😖
U mnie pierwszy transfer udany, obecnie 35 tc. Od sukcesu zależy bardzo wiele czynników, my z mężem korzystaliśmy z nasienia dawcy. Trzymam Kciuki za owocną stymulację, ja również miałam odroczony transfer ze względu na ryzyko hiperki. Co do punkcji to w ogóle się nie bój, chwila moment zasypiasz, za chwilę się budzisz i jest po wszystkim.

Do góry