Na pewno nie zaśniesz powodzenia!Tak. Nie wiem czy nie zasnę zanim wyniki przyjdą [emoji1787] ostatnio padam o 21!
reklama
laChance
Fanka BB :)
Tak to te jiebieskie tabletki.A ten estradiol to niebieskie tabletki? Teraz też je brałam. Czy zastzryki? Progresteron biorę teraz też luteina i czopki a i łykami duphostan.
JestemMama!
To nie jest tak ... Ja nie potrzebuje wizyty u psychologa w związku z wojna na Ukrainie ... Ja też wszystkim powtarzam że do nas to nie dojdzie ... Ale kto to może tak naprawdę przewidzieć ... Chyba sam Putin tylko ... : / ja się po prostu zastanawiam czy zaraz nie będzie trzeba uciekać ... Chodź to jest akurat mało prawdopodobne gdyż prawie cały swiat stoi za nami .... Ale po prostu po ludzku zastanawiam się czy zaczynać ...Tego nikt nie wie, chociaż jak dla mnie nie ma podstaw zeby u nas sie zaczela wojna..
A moze jesli tak na Ciebie działają te wydarzenia warto z psychologiem sie skonsultować?
Ja osobiscie bym nie przekładala inv, cale te procedury dlugo trwają wszystko się ciagnie itp. , A podobnie jak sie covid zaczynal tez byla niewiadoma ale to tez Twoja indywidualna decyzja
Zaczynaj, będziesz już tylko starsza, komórki z czasem będą już tylko starsze. Nie ma na co czekać. Sama wiesz ile to wszystko trwa, ile przeszkód może jeszcze wystąpić. Droga jest ciężka, nie ma czasu na przystanki. Do dzieła siostro!To nie jest tak ... Ja nie potrzebuje wizyty u psychologa w związku z wojna na Ukrainie ... Ja też wszystkim powtarzam że do nas to nie dojdzie ... Ale kto to może tak naprawdę przewidzieć ... Chyba sam Putin tylko ... : / ja się po prostu zastanawiam czy zaraz nie będzie trzeba uciekać ... Chodź to jest akurat mało prawdopodobne gdyż prawie cały swiat stoi za nami .... Ale po prostu po ludzku zastanawiam się czy zaczynać ...
zaczynaj kochana. Przeanalizuj co się dzieje Covid teraz wojna za chwilę jeszcze co innego będzie i tak naprawdę nigdy nie ma spokoju. Walcz o swoje szczęścieTo nie jest tak ... Ja nie potrzebuje wizyty u psychologa w związku z wojna na Ukrainie ... Ja też wszystkim powtarzam że do nas to nie dojdzie ... Ale kto to może tak naprawdę przewidzieć ... Chyba sam Putin tylko ... : / ja się po prostu zastanawiam czy zaraz nie będzie trzeba uciekać ... Chodź to jest akurat mało prawdopodobne gdyż prawie cały swiat stoi za nami .... Ale po prostu po ludzku zastanawiam się czy zaczynać ...
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Takie wyniki męża z badania, wg chyba jest Ok bo poniżej 15. Nie wiem tylko co to te halo ....
Magda 1234
Widzisz widziszMama wyniki[emoji3059][emoji3059][emoji3059] chyba jest lepiej ale wolałabym więcej [emoji16]
10 dpt 67.74 prog 59
12 dpt 213,99 prog 45
Ale luteinę brałam o 6 rano.
Przyrost 185%. Bo minęło więcej niż 48h
reklama
Super, przyrost masz już przeliczony na większą ilość godzin. Czyli jeszcze lepiej!Mama wyniki[emoji3059][emoji3059][emoji3059] chyba jest lepiej ale wolałabym więcej [emoji16]
10 dpt 67.74 prog 59
12 dpt 213,99 prog 45
Ale luteinę brałam o 6 rano.
Przyrost 185%. Bo minęło więcej niż 48h
Podziel się: