reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tego nikt nie wie, chociaż jak dla mnie nie ma podstaw zeby u nas sie zaczela wojna..
A moze jesli tak na Ciebie działają te wydarzenia warto z psychologiem sie skonsultować?
Ja osobiscie bym nie przekładala inv, cale te procedury dlugo trwają wszystko się ciagnie itp. , A podobnie jak sie covid zaczynal tez byla niewiadoma ale to tez Twoja indywidualna decyzja
To nie jest tak ... Ja nie potrzebuje wizyty u psychologa w związku z wojna na Ukrainie ... Ja też wszystkim powtarzam że do nas to nie dojdzie ... Ale kto to może tak naprawdę przewidzieć ... Chyba sam Putin tylko ... : / ja się po prostu zastanawiam czy zaraz nie będzie trzeba uciekać ... Chodź to jest akurat mało prawdopodobne gdyż prawie cały swiat stoi za nami .... Ale po prostu po ludzku zastanawiam się czy zaczynać ... 😔

To nie jest tak ... Ja nie potrzebuje wizyty u psychologa w związku z wojna na Ukrainie ... Ja też wszystkim powtarzam że do nas to nie dojdzie ... Ale kto to może tak naprawdę przewidzieć ... Chyba sam Putin tylko ... : / ja się po prostu zastanawiam czy zaraz nie będzie trzeba uciekać ... Chodź to jest akurat mało prawdopodobne gdyż prawie cały swiat stoi za nami .... Ale po prostu po ludzku zastanawiam się czy zaczynać ... 😔
Zaczynaj, będziesz już tylko starsza, komórki z czasem będą już tylko starsze. Nie ma na co czekać. Sama wiesz ile to wszystko trwa, ile przeszkód może jeszcze wystąpić. Droga jest ciężka, nie ma czasu na przystanki. Do dzieła siostro!

zaczynaj kochana. Przeanalizuj co się dzieje Covid teraz wojna za chwilę jeszcze co innego będzie i tak naprawdę nigdy nie ma spokoju. Walcz o swoje szczęście ❤️

No to teraz kiedy przestaje boleć brzuch jak na okres? 😜😜 Mam nadzieję, że nie będzie jak u mojej koleżanki, że dopiero przeszło po 6 tygodniu.

reklama
Mama wyniki[emoji3059][emoji3059][emoji3059] chyba jest lepiej ale wolałabym więcej [emoji16]
10 dpt 67.74 prog 59
12 dpt 213,99 prog 45
Ale luteinę brałam o 6 rano.
Przyrost 185%. Bo minęło więcej niż 48h
Super, przyrost masz już przeliczony na większą ilość godzin. Czyli jeszcze lepiej!

Do góry