reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jessssui, dziewczyny przepraszam. Pisało tyle osób że nie ogarnialam sytuacji.
Moje bejbe urodzone wczoraj z zaskoczenia ma na imię Kajtuś. Jest zdrowy, waży 3350 i ma 57cm. Jest fajny i takie śmieszne minki robi. Cesarka jednak bardzo boli ale mam nadzieję, że to niedługo minie ❤️
Gratulacje ♥️🥰
Tyle czasu czekałaś kochana ....wracaj do zdrowia ...i ciesz się każda sekundą swoim cudem 🥰🥰🥰 synek jest uroczy ☺️☺️🥰

Jessssui, dziewczyny przepraszam. Pisało tyle osób że nie ogarnialam sytuacji.
Moje bejbe urodzone wczoraj z zaskoczenia ma na imię Kajtuś. Jest zdrowy, waży 3350 i ma 57cm. Jest fajny i takie śmieszne minki robi. Cesarka jednak bardzo boli ale mam nadzieję, że to niedługo minie ❤️
Cudowny ❤️ Gratulacje 😘 jak najwięcej, tak wspaniałych wiadomości :)

Mi też kiepsko na estrofemie rosło. Ja jednak wolę naturalne cykle.
Mi rośnie dobrze :) proporcjonalnie do cyklu.
Ale dostałam tez leki: Maxon 100 mg i to jest lek na erekcje 😂😂😂 na noc mam stosować i jeszcze leki na ukrwienie macicy i Acard.
Ty nic nie dostałaś ?

Ps. Nie zobaczymy się w piątek jednak :(

reklama
Moje endo dzisiaj: 8mm.
Zatem w piątek nie będzie zapłodnienia.
Dopiero za tydzień w środę. I jeśli coś będzie w 5 dobie to wtedy transfer.
A co i w jakich dawkach przyjmujesz, przygotowując się do transferu?
To mój druga stymulacja i drugi transfer. Pierwszy, nieudany transfer był od razu po punkcji. Teraz ze względu na ilość komórek i hiperstymulację, mam transfer w kolejnym cyklu. Od drugiego dnia okresu przyjmuję:
(estrofem 3x1, medrol 0,5 rano i acard 1 wieczorem). 24.02 mam wizytę.

Do góry