U mnie po transferze godzinkę się leżyU mnie to samo, transfer moment i do domu
reklama
eij
Fanka BB :)
Ja pracowałam do końca 39 tc, teraz już wystarczy, też mam psiaka więc teraz mogę sobie z nim na spokojnie wychodzić na spacery, u mnie 2 piętroJa też piesek i też 4te piętro. Plus do pracy i z pracy muszę do domu wrócić, więc tak średnio 5-6 razy dziennie góra plus dół! Matko! Chyba ustalę z mężem że on będzie z nią wychodził kilka dni[emoji4]
Część dziewczyny Trochę mnie tu nie było. Zaszczepiłam się na covid dzięki też Waszym zdaniom na ten temat i trzy dni później zachorowałam Byliśmy dwa tygodnie na kwarantannie, ale nie mieliśmy żadnych objawów poza gorączką męża dwudniową. Kwarantanna pozwoliła nam przemyśleć wiele rzeczy i dziś byliśmy na pierwszej wizycie w klinice leczenia niepłodności. Oczywiście decyzja tylko in vitro i dziś już zrobiliśmy komplet badań i czekamy na wyniki. Kolejna wizyta 2 marca i zacznie się upragnione przez nas leczenie
Mam jeszcze pytanie czy brałyście jakieś witaminy dla starających się? Lekarz zalecił mi witaminę D i kwas foliowy, dla mnie to tylko bo myślałam o jakiś konkretnych specyfikach, ale może nie raz mniej znaczy więcej. A jak to wygląda u Was?
eij
Ja brałam Prenatal Uno i witamine D 3 w dawce 2000 mgMam jeszcze pytanie czy brałyście jakieś witaminy dla starających się? Lekarz zalecił mi witaminę D i kwas foliowy, dla mnie to tylko bo myślałam o jakiś konkretnych specyfikach, ale może nie raz mniej znaczy więcej. A jak to wygląda u Was?
Hankaa
Ja miałam brać tylko pregna Start, nic więcejMam jeszcze pytanie czy brałyście jakieś witaminy dla starających się? Lekarz zalecił mi witaminę D i kwas foliowy, dla mnie to tylko bo myślałam o jakiś konkretnych specyfikach, ale może nie raz mniej znaczy więcej. A jak to wygląda u Was?
Czy lekarz zlecił badanie nasienia po Covidzie?Część dziewczyny Trochę mnie tu nie było. Zaszczepiłam się na covid dzięki też Waszym zdaniom na ten temat i trzy dni później zachorowałam Byliśmy dwa tygodnie na kwarantannie, ale nie mieliśmy żadnych objawów poza gorączką męża dwudniową. Kwarantanna pozwoliła nam przemyśleć wiele rzeczy i dziś byliśmy na pierwszej wizycie w klinice leczenia niepłodności. Oczywiście decyzja tylko in vitro i dziś już zrobiliśmy komplet badań i czekamy na wyniki. Kolejna wizyta 2 marca i zacznie się upragnione przez nas leczenie
Mój mówił, ze Covid masakruje plemniki
eij
Co ja piszę, do końca 29 tygodnia aż taką pracoholiczka nie jestem żeby do końca ciąży się męczyć w robocieJa pracowałam do końca 39 tc, teraz już wystarczy, też mam psiaka więc teraz mogę sobie z nim na spokojnie wychodzić na spacery, u mnie 2 piętro
Vinszka
Hahaha a już myślałam że ostatni tydzień ciąży strasznie długo by u Ciebie do kwietnia trwałJa pracowałam do końca 39 tc, teraz już wystarczy, też mam psiaka więc teraz mogę sobie z nim na spokojnie wychodzić na spacery, u mnie 2 piętro
reklama
Ja pregna start, próbowałam prenatal uno ale miałam po nim mdłościMam jeszcze pytanie czy brałyście jakieś witaminy dla starających się? Lekarz zalecił mi witaminę D i kwas foliowy, dla mnie to tylko bo myślałam o jakiś konkretnych specyfikach, ale może nie raz mniej znaczy więcej. A jak to wygląda u Was?
Podziel się: