reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

seks na tym etapie kest niebezpieczny. Twoje jajniki sa juz abrdzo duze, pecherzyki tez. U mnie zawsze bardzo wyraznie od 6d stymulacji powtarzano - zero seksu. Gdyby cos bylo nie tak to juz bys wiedziala wiec mieliscie szczescie.
U nas wręcz przeciwnie, mieliśmy współżyć codziennie a zakazane mieliśmy na 3 dni przed pickupem, bo właśnie sprawdziłam na medipoint 🤔

reklama
seks na tym etapie kest niebezpieczny. Twoje jajniki sa juz abrdzo duze, pecherzyki tez. U mnie zawsze bardzo wyraznie od 6d stymulacji powtarzano - zero seksu. Gdyby cos bylo nie tak to juz bys wiedziala wiec mieliscie szczescie.
U nas nikt nic nie mówił, ja nie zapytałam. Mam nadzieje ze będzie Ok, i głupi wybryk nie wpłynie niegatywnie na cała stymulke. Jeśli lekarz widział po 7-8 godzinach pecherzyki to rozumiem ze nic Złego nie mogło się stać.

Nie myśl teraz o tym. Rozumiem, ze teraz odstawisz leki i czekasz na miesiączkę a od przyszłego cyklu zaczniesz monitorowanie?
Bądźmy dobrej myśli, bo dlaczegoż masz mieć pecha i w niedziele wypadnie transfer ? I to kilka cykli pod rząd ??? Eee tam.

Kiedy mniej więcej może być Twoja miesiączka ?
Nie mam pojęcia. Pytałam, czy jak odstawie estrofem to muszę brać luteinę to powiedział, że nie[emoji849] A powinnam mieć około 20 lutego.
Dziewczyny które miały tak jak ja, że odstawiały estrofem jak to u was było z okresem?? W ogóle owulacja będzie? Brałam 2x1 przez 7 dni i 8 dnia 3x1.

Nie mam pojęcia. Pytałam, czy jak odstawie estrofem to muszę brać luteinę to powiedział, że nie[emoji849] A powinnam mieć około 20 lutego.
Dziewczyny które miały tak jak ja, że odstawiały estrofem jak to u was było z okresem?? W ogóle owulacja będzie? Brałam 2x1 przez 7 dni i 8 dnia 3x1.
Nie, nie będzie owulacji
To cykl sztuczny, czyli bezowulacyjny. Pewnie dostaniesz okres za około tydzień, gora dwa. To całe piękne endometrium które wyrosło musi teraz się zluszczyc w postaci miesiączki.

Nie, nie będzie owulacji
To cykl sztuczny, czyli bezowulacyjny. Pewnie dostaniesz okres za około tydzień, gora dwa. To całe piękne endometrium które wyrosło musi teraz się zluszczyc w postaci miesiączki.
Chociaż z drugiej strony... A Ty już zaczęłaś brać luteine czy jeszcze nie?

Mówiła o mechanicznym fizycznym uszkodzeniu ale pomyślałam sobie skoro lekarz każdorazowo przy USG wsadza do ustrojstwo to jak przy spokojnym sexie bez większych wygibasów mąż moglby mi zaszkodzić. Mam nadzieje ze dalej jedzie Ok. We wtorek będzie jasne wszystko.
U mnie dzień przed punkcja. Z 6 pęcherzyków pobrano 5 komórek. Co z 6 - tym ?
Ryzyko seksu przed punkcja to głównie możliwość zajścia w ciąże mnoga jeśli coś pękło wcześniej.

reklama
Do góry