Sherlook
Fanka BB :)
Czyli nie będę znać dnia ani godzinyTo chyba reszta cyklu przebiegnie jak w cyklu bezowulacyjnym.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli nie będę znać dnia ani godzinyTo chyba reszta cyklu przebiegnie jak w cyklu bezowulacyjnym.
Dreszczyk emocji musi byćCzyli nie będę znać dnia ani godziny![]()
Najgorzej, że mam sie zapisać na wizytę przed okresem, a ja nie wiem kiedy jest to "przed"Dreszczyk emocji musi byćokres nadejdzie jak hiszpańska inkwizycja
![]()
Możliwe. Muszę o to zapytać i jeszcze o to w jaki sposób są utylizowane komórki niedojrzałe.mógł być pusty pecherzyk tzn bez komórki jajowej
Dzwon do M. Niech Ci powie jak reaguje organizm po takiej akcji. Skoro są w stanie przewidzieć, ze po odstawieniu luteiny, okres pojawia się po 2-5 dniach to może tutaj tez Ci coś odpisze.Najgorzej, że mam sie zapisać na wizytę przed okresem, a ja nie wiem kiedy jest to "przed"![]()
Będziemy trzy muszkieterki na transfer w lutymW poniedziałek chyba tak zrobię![]()
36Będziemy trzy muszkieterki na transfer w lutymSherlook a ile Ty masz lat?
Oj, myślałam ze młodsza jesteś36Ma maju 37. Mi chyba wypadnie transfer na początek marca. Chyba, że małpa przyjdzie za tydzień, ale wątpię. Może by ją jakoś przyśpieszyć
![]()
Biore bromergon, ale nie jestem wstanie stwierdzić dlaczego aż tak wzrosła, w zeszłym roku przed pierwszym transferem miałam 26, gdzie tez pierwszy transfer się nie udał, a teraz 116 i z czego.A nie bierzesz bromergonu?