Biore bromergon, ale nie jestem wstanie stwierdzić dlaczego aż tak wzrosła, w zeszłym roku przed pierwszym transferem miałam 26, gdzie tez pierwszy transfer się nie udał, a teraz 116 i z czego.A nie bierzesz bromergonu?
reklama
Ja biorę dostinex od x lat. Jest super. Zero efektów ubocznych. 0.5tab raz na tydzien, a mam zdiagnozowanego gruczolaka przysadki. Koszt też nie jest duży jak się policzy, że 8tab kosztuje koło 100zl a wystarczaja na 16tyg.Biore bromergon, ale nie jestem wstanie stwierdzić dlaczego aż tak wzrosła, w zeszłym roku przed pierwszym transferem miałam 26, gdzie tez pierwszy transfer się nie udał, a teraz 116 i z czego.
Artemida90
Fanka BB :)
u mnie naliczyli 36 a tylko (albo aż) 22 komórki były wiec nie każdy pęcherzyk miał komórkęMożliwe. Muszę o to zapytać i jeszcze o to w jaki sposób są utylizowane komórki niedojrzałe.
Bardzo mi przykro i nie ukrywam - trochę też smutno myślałam, że będę mieć towarzyszkę, bo bardzo podobnie szłyśmy z tym transferem...z drugiej strony to ja chyba jakaś dziwna jestem , bo biorę już drugi 11 dzień Estrofem 2x1 i nie mam żadnych, ale to żadnych dolegliwości oby to źle nie wróżyłocoraz bardziej nakręcam się też przed wt wizytą kontrolną, tym bardziej, że na niej mam mieć badanie czystości pochwy, a sama wizyta też nie u mojej lekarki, bo jest na urlopieU mnie niestety nie będzie transferu w tym cyklu. Wczoraj mi zwiększył dawkę estrofemu na 3x1 i jak wzięłam tą dodatkową to po 50 minutach dostałam takich zawrotów głowy, że nie byłam w stanie do łazienki dojść. I mega mdłości. Ze 30 min mnie trzymało. Napisałam do mojego doktora i kazał odłożyć i mamy na naturalnym w następnym cyklu spróbować. Ja nigdy nie miałam problemów z owu ani z endometrium, więc mam nadzieję że się uda. Jeszcze dziś się nie za dobrze czuję.
Hej dziewczynki właśnie jestem w trakcie drugiego podejścia in vitro w piątek mialam punkcję pobrano mi 20 pecherzykow , z czego było 11 komórek cały czas boli mnie brzuch czuję taki wzdęty i przy sikaniu boli najbardziej myślicie ze mam się czegoś obawiać? Poprzednia procedurę (niestety nieidana)miałam 6 lat temu ale pamiętam żeby mnie brzuch bolał..
Magda 1234
H
Ja brałam estrofen 3*2 i też nie miałam żadnych objawów ,, zależy od organizmu..wszystko jest okBardzo mi przykro i nie ukrywam - trochę też smutno myślałam, że będę mieć towarzyszkę, bo bardzo podobnie szłyśmy z tym transferem...z drugiej strony to ja chyba jakaś dziwna jestem , bo biorę już drugi 11 dzień Estrofem 2x1 i nie mam żadnych, ale to żadnych dolegliwości oby to źle nie wróżyłocoraz bardziej nakręcam się też przed wt wizytą kontrolną, tym bardziej, że na niej mam mieć badanie czystości pochwy, a sama wizyta też nie u mojej lekarki, bo jest na urlopie
Ja jestem 5 dzień po punkcji i nadal mam takie dolegliwości, tylko z każdym dniem mniejsze.Hej dziewczynki właśnie jestem w trakcie drugiego podejścia in vitro w piątek mialam punkcję pobrano mi 20 pecherzykow , z czego było 11 komórek cały czas boli mnie brzuch czuję taki wzdęty i przy sikaniu boli najbardziej myślicie ze mam się czegoś obawiać? Poprzednia procedurę (niestety nieidana)miałam 6 lat temu ale pamiętam żeby mnie brzuch bolał..
Brzuszek nadal wzięty, siku boli ale póki oddajesz siku, to jest dobrze. Bierzesz jakieś leki? Ja nic - tak sobie chodzę i cierpię
Biorę sobie nospe ale nie wiem czy to coś daje a masz transfer odroczony? Ja mam zaplanowany na środę to będzie piąta doba mam nadzieję że się nic nie zmieni, że to nie przestymulowanie..Ja jestem 5 dzień po punkcji i nadal mam takie dolegliwości, tylko z każdym dniem mniejsze.
Brzuszek nadal wzięty, siku boli ale póki oddajesz siku, to jest dobrze. Bierzesz jakieś leki? Ja nic - tak sobie chodzę i cierpię
Gonzi
Dziewczyny mam w tym cyklu badanie okienka implantacyjnego i jestem na sztucznym cyklu. Lekarka mi mówiła że do 7.02 brać leki. Ale zapomniałam dopytać czy myśli zarówno o estrofemie i luteinie czy o jednym z nich. Jak to było u Was?
reklama
Podziel się: