Biore bromergon, ale nie jestem wstanie stwierdzić dlaczego aż tak wzrosła, w zeszłym roku przed pierwszym transferem miałam 26, gdzie tez pierwszy transfer się nie udał, a teraz 116 i z czego.A nie bierzesz bromergonu?
reklama
Ja biorę dostinex od x lat. Jest super. Zero efektów ubocznych. 0.5tab raz na tydzien, a mam zdiagnozowanego gruczolaka przysadki. Koszt też nie jest duży jak się policzy, że 8tab kosztuje koło 100zl a wystarczaja na 16tyg.Biore bromergon, ale nie jestem wstanie stwierdzić dlaczego aż tak wzrosła, w zeszłym roku przed pierwszym transferem miałam 26, gdzie tez pierwszy transfer się nie udał, a teraz 116 i z czego.
Artemida90
Fanka BB :)
u mnie naliczyli 36 a tylko (albo aż) 22 komórki były wiec nie każdy pęcherzyk miał komórkęMożliwe. Muszę o to zapytać i jeszcze o to w jaki sposób są utylizowane komórki niedojrzałe.
Bardzo mi przykro i nie ukrywam - trochę też smutnoU mnie niestety nie będzie transferu w tym cyklu. Wczoraj mi zwiększył dawkę estrofemu na 3x1 i jak wzięłam tą dodatkową to po 50 minutach dostałam takich zawrotów głowy, że nie byłam w stanie do łazienki dojść. I mega mdłości. Ze 30 min mnie trzymało. Napisałam do mojego doktora i kazał odłożyć i mamy na naturalnym w następnym cyklu spróbować. Ja nigdy nie miałam problemów z owu ani z endometrium, więc mam nadzieję że się uda. Jeszcze dziś się nie za dobrze czuję.

Hej dziewczynki właśnie jestem w trakcie drugiego podejścia in vitro w piątek mialam punkcję pobrano mi 20 pecherzykow , z czego było 11 komórek cały czas boli mnie brzuch czuję taki wzdęty i przy sikaniu boli najbardziej myślicie ze mam się czegoś obawiać? Poprzednia procedurę (niestety nieidana)miałam 6 lat temu ale pamiętam żeby mnie brzuch bolał..
Magda 1234
H
Ja brałam estrofen 3*2 i też nie miałam żadnych objawów ,, zależy od organizmu..wszystko jest okBardzo mi przykro i nie ukrywam - trochę też smutnomyślałam, że będę mieć towarzyszkę, bo bardzo podobnie szłyśmy z tym transferem...z drugiej strony to ja chyba jakaś dziwna jestem , bo biorę już drugi 11 dzień Estrofem 2x1 i nie mam żadnych, ale to żadnych dolegliwości
oby to źle nie wróżyło
coraz bardziej nakręcam się też przed wt wizytą kontrolną, tym bardziej, że na niej mam mieć badanie czystości pochwy, a sama wizyta też nie u mojej lekarki, bo jest na urlopie
![]()
Ja jestem 5 dzień po punkcji i nadal mam takie dolegliwości, tylko z każdym dniem mniejsze.Hej dziewczynki właśnie jestem w trakcie drugiego podejścia in vitro w piątek mialam punkcję pobrano mi 20 pecherzykow , z czego było 11 komórek cały czas boli mnie brzuch czuję taki wzdęty i przy sikaniu boli najbardziej myślicie ze mam się czegoś obawiać? Poprzednia procedurę (niestety nieidana)miałam 6 lat temu ale pamiętam żeby mnie brzuch bolał..
Brzuszek nadal wzięty, siku boli ale póki oddajesz siku, to jest dobrze. Bierzesz jakieś leki? Ja nic - tak sobie chodzę i cierpię
Biorę sobie nospe ale nie wiem czy to coś dajeJa jestem 5 dzień po punkcji i nadal mam takie dolegliwości, tylko z każdym dniem mniejsze.
Brzuszek nadal wzięty, siku boli ale póki oddajesz siku, to jest dobrze. Bierzesz jakieś leki? Ja nic - tak sobie chodzę i cierpię![]()

Gonzi
Dziewczyny mam w tym cyklu badanie okienka implantacyjnego i jestem na sztucznym cyklu. Lekarka mi mówiła że do 7.02 brać leki. Ale zapomniałam dopytać czy myśli zarówno o estrofemie i luteinie czy o jednym z nich. Jak to było u Was?
reklama
Podziel się: