reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja nie chcialam z tego powodu wlasnje luteiny. Zamienilam na utrogestan ktory mnie nie uczula. Moze sprawdz?
Dzięki spytam dr bo ta luteina to masakra jakaś tzn lutinus mam teraz bo po luteinie drapalam się jak małpa.. bo lutunusie jest lepeij ale ciągle wypływa ciągle mnie podraznia ..i łapie inflację

reklama
Hej dziewczyny w tamtym tygodniu wam pisałam ze idę na mini- histeroskopie a tu booom !!! Test pozytywny 🤭 we wtorek dostałam mocnego krwawienia 2 dni przed okresem wiec wzięłam to za okres z bólami cały dzień na tabletkach tylko zdziwiło mnie to ze Okres trwał 3 dni i był brązowy bez skrzepów 😳 więc w piątek zrobiłam test i wyszła bladziutka kreska w ten sam dzień beta 50, telefon do lekarza - albo poronienie albo bardzo wczesna ciąża… mam brać progesteron który mi został po ostatnim transferze.

Dziewczyny jestem w takim strachu strasznie bolą mnie plecy i gdzieś czuje cały czas podbrzusze. Jutro idę na bete zastanawiam się jakie badania jeszcze zrobić? we wtorek mam wizytę trzymajcie kciuki ❤️
Trzymam kciuki 🥰

Dzięki spytam dr bo ta luteina to masakra jakaś tzn lutinus mam teraz bo po luteinie drapalam się jak małpa.. bo lutunusie jest lepeij ale ciągle wypływa ciągle mnie podraznia ..i łapie inflację
Prolutex jest super bo to zastrzyk, najlepiej podnosi progesteron ale jest drogi i trudno dostępny

Hej dziewczyny w tamtym tygodniu wam pisałam ze idę na mini- histeroskopie a tu booom !!! Test pozytywny 🤭 we wtorek dostałam mocnego krwawienia 2 dni przed okresem wiec wzięłam to za okres z bólami cały dzień na tabletkach tylko zdziwiło mnie to ze Okres trwał 3 dni i był brązowy bez skrzepów 😳 więc w piątek zrobiłam test i wyszła bladziutka kreska w ten sam dzień beta 50, telefon do lekarza - albo poronienie albo bardzo wczesna ciąża… mam brać progesteron który mi został po ostatnim transferze.

Dziewczyny jestem w takim strachu strasznie bolą mnie plecy i gdzieś czuje cały czas podbrzusze. Jutro idę na bete zastanawiam się jakie badania jeszcze zrobić? we wtorek mam wizytę trzymajcie kciuki ❤️
Gratulacje trzymam ✊

Najlepszego 😘
Ja to cię podziwiam chyba bym sobie nie poradziła jakbym była teraz ponownie w ciąży
Na ta chwile nie planuje więcej dzieci :D
Kto tam mieszka u ciebie ?synus czy druga córcia ?imię wybrane ?😍

Moja Miśka już dawno 10kg przekroczyła
Nie ma lekko :Dnoszę i latam za nią całymi dniami
A co u @fredka84 ?Jak się czujesz ?ciezko już ?☺️ Wszystko gotowe w domku ?imię wybrane ?😍
Siemka😊. Czy to twoje takie piękne dziecię masz w avatarku?
Chodz na wątek ciezaroweczki po in vitro żeby tu dziewczyn nie zaśmiecać.
U mnie jakoś leci. Jest coraz ciężej a niby nie mam jakiego wielkiego brzucha. Imienia dalej nie ma. Nie pamiętam czy już tu pisałam ale mam jedną kotkę, i nad jej imieniem też długo rozmyślałam i kuwa zaczęła reagować na "kotek". I tak się nazywa 😂🤦🤦

Siemka😊. Czy to twoje takie piękne dziecię masz w avatarku?
Chodz na wątek ciezaroweczki po in vitro żeby tu dziewczyn nie zaśmiecać.
U mnie jakoś leci. Jest coraz ciężej a niby nie mam jakiego wielkiego brzucha. Imienia dalej nie ma. Nie pamiętam czy już tu pisałam ale mam jedną kotkę, i nad jej imieniem też długo rozmyślałam i kuwa zaczęła reagować na "kotek". I tak się nazywa 😂🤦🤦
Fredka przy rejestracji dziecka w urzędzie nie przejdzie "bobas" 😂👍

reklama
Do góry