reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sama nie wiem. Udały się 2 transfery z 10... zobaczymy.

Nawet nie żartuj. Ja rodziłam krótko po tym sportowcu Bonku. Poczytaj jego historie a dokładniej jego córeczek.

U mnie dzieć przekręcił się na 4 dni przed porodem w 36tc ciąży bliźniaczej. Także można.

Wit c też pomaga. I trzeba dużo pić żeby wypłukiwać.
Ja na luteinę noszę normalnie podpaskę. W takie zimno ta wilgotność tylko szkodzi.
Dokładnie tak..i widocznie gdzieś mnie podwialo ...wkurza mnie ta luteina dopachwowe ,,czy któreś miała np tylko doustna bez tabletek dopachwow

reklama
Dokładnie tak..i widocznie gdzieś mnie podwialo ...wkurza mnie ta luteina dopachwowe ,,czy któreś miała np tylko doustna bez tabletek dopachwow
Ja mam progesteron besins: 100 - rano, 200 - wieczorem. A w globulkach cyclogest co 8h i tutaj też noszę podpaskę. Do tego estrofem i inne.
Progesteron mam tylko 13 więc pewnie długo tak jeszcze będzie

Dzięki, ja coś ostatnio skłonna jestem do infekcji , najpierw przed punkcja potem po a teraz i pęcherz to😥 przez wiele lat nic nie było a teraz w ciągu 2 msc trzy infekcje bakterie...może leki luteina w jakiś sposób podawania drogi rodne i łapie infekcje ...może powinnam coś stosować dodatkowo. Po leczeniu robiłam ponownie posiew i było ok a potem znów infekcja ..ech..teraz topieczenie cewka moczowa i swędzi
Ja mam progesteron besins: 100 - rano, 200 - wieczorem. A w globulkach cyclogest co 8h i tutaj też noszę podpaskę. Do tego estrofem i inne.
Progesteron mam tylko 13 więc pewnie długo tak jeszcze będz

Dzięki, ja coś ostatnio skłonna jestem do infekcji , najpierw przed punkcja potem po a teraz i pęcherz to[emoji26] przez wiele lat nic nie było a teraz w ciągu 2 msc trzy infekcje bakterie...może leki luteina w jakiś sposób podawania drogi rodne i łapie infekcje ...może powinnam coś stosować dodatkowo. Po leczeniu robiłam ponownie posiew i było ok a potem znów infekcja ..ech..teraz topieczenie cewka moczowa i swędzi
Też tak miałam , za każdym razem jak zaczynałam przygotowania to dostawałam zapalenie pęcherza. Moja doktor powiedziała,że to całkiem normalne bo podobno estrogeny mogą się do tego przyczyniać . Przepisała mi jakieś leki ,które bierze się na noc i na dzień i antybiotyk, i to mi dopiero pomogły ale zupełnie nie pamiętam nazwy .odezwij się do lekarza ,na pewno coś Ci przepisze .

Cześć dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale cały czas Was tu podczytuję😉przypomnę, że między świętami, a Sylwestrem miałam mieć transfer. Ale 4dc przygotowań wyszedł mi dodatni test na Covid-19. Wszystko trzeba było odstawić. Teraz czekam na okres, aby ponownie rozpocząć przygotowania, a tu jak na złość @ nie ma 🤷‍♀️ powoli zaczynam się już niecierpliwić😥

Cześć dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale cały czas Was tu podczytuję😉przypomnę, że między świętami, a Sylwestrem miałam mieć transfer. Ale 4dc przygotowań wyszedł mi dodatni test na Covid-19. Wszystko trzeba było odstawić. Teraz czekam na okres, aby ponownie rozpocząć przygotowania, a tu jak na złość @ nie ma 🤷‍♀️ powoli zaczynam się już niecierpliwić😥
A robiłaś test ciążowy? Moze niespodzianka noworoczna :)

Cześć dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale cały czas Was tu podczytuję[emoji6]przypomnę, że między świętami, a Sylwestrem miałam mieć transfer. Ale 4dc przygotowań wyszedł mi dodatni test na Covid-19. Wszystko trzeba było odstawić. Teraz czekam na okres, aby ponownie rozpocząć przygotowania, a tu jak na złość @ nie ma [emoji2368] powoli zaczynam się już niecierpliwić[emoji26]
Po covid może się owulacja i okres przesunąć. Już wiele razy o tym słyszałam.

reklama
Do góry