reklama
Karolina123456
Aktywna w BB
.
Ostatnia edycja:
;
Mam to samo wiec niestety wiem co to znaczy
Zrob badanie moczu Z POSIEWEM.
Poczekasz chwile i bedzie wiadomo co to zeby dac antybiotyk jesli trzeba. Ale urosept i zurawina i duuuuuzo wody!
Oraz żurawineUrosept możesz brać .
Poczekasz chwile i bedzie wiadomo co to zeby dac antybiotyk jesli trzeba. Ale urosept i zurawina i duuuuuzo wody!
Mialam razDziewczyny miałyście scratching przed transferem ? Polecacie ?
Pozdawiam i miłej niedzieli życzę !
Nie bylo efektu ale nie z winy scratchingu raczej
W ciazy podobno trzeba uwazac z iloscia pokrzywy tak slyszalam. Nie za duzoJa na pęcherz pije pokrzywę. Dla mnie jest super
Ja nie chcialam z tego powodu wlasnje luteiny. Zamienilam na utrogestan ktory mnie nie uczula. Moze sprawdz?Dokładnie tak..i widocznie gdzieś mnie podwialo ...wkurza mnie ta luteina dopachwowe ,,czy któreś miała np tylko doustna bez tabletek dopachwow
To loteria jest… ale ja w udanym cyklu bylam rozanielona… biegalam i bylam pelna energii (nieswiadoma oczywiscie ciazy)Hej u mnie 5 dzień po transferze, dziś wszystko mnie wkurwia jak przed okresem...trochę brzuch boli...wy miałyście jakieś objawy ???
Ja tez mialam i nie pomógłMialam raz
Nie bylo efektu ale nie z winy scratchingu raczej
To loteria jest… ale ja w udanym cyklu bylam rozanielona… biegalam i bylam pelna energii (nieswiadoma
czyli w udanym transferze nie było scratchingu ?Ja tez mialam i nie pomógł
reklama
Magda 1234
Fanka BB :)
;jutro. Samego rana Robię mocz ..narazie pije dużo i Wit c i żurawiną..ale wiem E znów wyjdzie infekcja ..exh
Oraz żurawine
Podziel się: