reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aaaale czad bylby!!!☺️☺️☺️
ja tam lubie oryginalne. Mam Lili, ktora w ES jest malo spotykanym imieniem i Inke, ktora w PL jest rzadkoscia. I jestem zadowolona z wyboru wiec mysl, mysl intensywnie. Taki cud zasluguje na mega imie! 😘
Spelenienia marzen Dziewczyny w tym Nowym Roku, tych najglebszych 😘

ja tam lubie oryginalne. Mam Lili, ktora w ES jest malo spotykanym imieniem i Inke, ktora w PL jest rzadkoscia. I jestem zadowolona z wyboru wiec mysl, mysl intensywnie. Taki cud zasluguje na mega imie! 😘
Oooo Inke :-) jakie fajne :-)

Czesc Dziewczyny, mam wyniki bety 7 dni po transferze:
Beta 55,63
Progesteron 12,5 ng/ml- ten peogesteron to chyba za niski...? A biorę duphaston 3x1 i cyclogest 3x1.
Beta super rokuje:-)
Progesteron trochę niski, ale wiem, ze duphaston nie wychodzi w krwi. Drugi to dopochwowy tez inaczej przenika do krwiobiegu. Jeżeli to krio to spoko. Duże dawki hormonow masz, chyba to naturalny ( twój) progesteron. Moim zdaniem duphaston robi robotę tylko nie widać go we krwi:-)

Wzajemnie!!! Dla Ciebie i Twojej rodzinki również pomyślniści❤️
Będziemy myśleć, oby było zdrowe!

Beta super rokuje:-)
Progesteron trochę niski, ale wiem, ze duphaston nie wychodzi w krwi. Drugi to dopochwowy tez inaczej przenika do krwiobiegu. Jeżeli to krio to spoko. Duże dawki hormonow masz, chyba to naturalny ( twój) progesteron. Moim zdaniem duphaston robi robotę tylko nie widać go we krwi:-)
Lekarz mi odpisal ze jest ok, nie kazal zwiekszyc dawek lekow ani nic, zobaczymy jak zrobie badania drugi raz:)

reklama
Do góry