Gratuluje!!!! Piekna beta!!Czesc Dziewczyny, mam wyniki bety 7 dni po transferze:
Beta 55,63
Progesteron 12,5 ng/ml- ten peogesteron to chyba za niski...? A biorę duphaston 3x1 i cyclogest 3x1.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
ja tam lubie oryginalne. Mam Lili, ktora w ES jest malo spotykanym imieniem i Inke, ktora w PL jest rzadkoscia. I jestem zadowolona z wyboru wiec mysl, mysl intensywnie. Taki cud zasluguje na mega imie!Aaaale czad bylby!!!
Spelenienia marzen Dziewczyny w tym Nowym Roku, tych najglebszych
Oooo Inke :-) jakie fajne :-)ja tam lubie oryginalne. Mam Lili, ktora w ES jest malo spotykanym imieniem i Inke, ktora w PL jest rzadkoscia. I jestem zadowolona z wyboru wiec mysl, mysl intensywnie. Taki cud zasluguje na mega imie!
Beta super rokuje:-)Czesc Dziewczyny, mam wyniki bety 7 dni po transferze:
Beta 55,63
Progesteron 12,5 ng/ml- ten peogesteron to chyba za niski...? A biorę duphaston 3x1 i cyclogest 3x1.
Progesteron trochę niski, ale wiem, ze duphaston nie wychodzi w krwi. Drugi to dopochwowy tez inaczej przenika do krwiobiegu. Jeżeli to krio to spoko. Duże dawki hormonow masz, chyba to naturalny ( twój) progesteron. Moim zdaniem duphaston robi robotę tylko nie widać go we krwi:-)
Wzajemnie!!! Dla Ciebie i Twojej rodzinki również pomyślniścija tam lubie oryginalne. Mam Lili, ktora w ES jest malo spotykanym imieniem i Inke, ktora w PL jest rzadkoscia. I jestem zadowolona z wyboru wiec mysl, mysl intensywnie. Taki cud zasluguje na mega imie!
Będziemy myśleć, oby było zdrowe!
Lekarz mi odpisal ze jest ok, nie kazal zwiekszyc dawek lekow ani nic, zobaczymy jak zrobie badania drugi razBeta super rokuje:-)
Progesteron trochę niski, ale wiem, ze duphaston nie wychodzi w krwi. Drugi to dopochwowy tez inaczej przenika do krwiobiegu. Jeżeli to krio to spoko. Duże dawki hormonow masz, chyba to naturalny ( twój) progesteron. Moim zdaniem duphaston robi robotę tylko nie widać go we krwi:-)
eij
Wzajemnie!!! I oby ten sylwester był dla Was ostatnim bez dzieciDziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku[emoji3059][emoji8][emoji8] i spełnienia tego największego marzenia!
Swiete słowa . Niech to będzie ostatni sylwester bez bobaska na pokładzieWzajemnie!!! I oby ten sylwester był dla Was ostatnim bez dzieci
Wszystkiego dobrego dziewczyny
reklama
magda_lena85
Dziewczyny są was tez wszystkiego dobrego! Niech to dobro którym się tutaj dzielicie codziennie wraca ze zdwojoną siłą i cierpliwością albo w dzieciach
Beta 10dpt - 130 Póki co przerwa w testowaniu do następnego roku Oby 2022 był najcudowniejszy
Beta 10dpt - 130 Póki co przerwa w testowaniu do następnego roku Oby 2022 był najcudowniejszy
Podziel się: