Magda 1234
Fanka BB :)
A możesz napisać jakie miałaś wyniki krzywej cukrowej,, ja miałam brać aż 3 razy dziennieTak,wieczorem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A możesz napisać jakie miałaś wyniki krzywej cukrowej,, ja miałam brać aż 3 razy dziennieTak,wieczorem
Wow... Super.. Niesamowita Twoja historia. Gratki Który to Twój tydzień? I ile Twój maluszek już mierzy?Wszystko jest dobrze!
Jest zarodek i tętniące krążenie
U mnie pelny 6 tydzienWow... Super.. Niesamowita Twoja historia. Gratki Który to Twój tydzień? I ile Twój maluszek już mierzy?
Pięknie !!! Jak dziewczynka to powinna być Wiktoria :-)U mnie pelny 6 tydzien
Wg usg kropek ma 4 mm
Termin porodu 23-24.08.2022
Tak, historia brzmi jak CZYJAS, jak dziewczyn ktore tu byly przede mna… nie jak moja. Zupelnie to nie pasuje do tego czego sie spodziewalam od zycia…
I jestem taka zakoczona i szczesliwa
Dziewczyny, ja juz sie pogodzilam z brakiem dzieci…
Nie poddawajcie sie
NigdyZobacz załącznik 1351913
A jak Twoje maja na imie??Pięknie !!! Jak dziewczynka to powinna być Wiktoria :-)
Sabina i Janina - obie babcie. Jedna przeżyła obóz druga wywóz na roboty niedaleko im do Wiktorii :-)A jak Twoje maja na imie??
Jak beta kochana ???Ja jutro idę na bete 2 raz mam nadzieję, że będzie świętowanie
Super.Wszystko jest dobrze!
Jest zarodek i tętniące krążenie
Ale super niesamowite niezwyciezone KOBIETYSabina i Janina - obie babcie. Jedna przeżyła obóz druga wywóz na roboty niedaleko im do Wiktorii :-)
Ja to bralam przez zawyzony HOMA INDEX,na zlecenie immunologa.A możesz napisać jakie miałaś wyniki krzywej cukrowej,, ja miałam brać aż 3 razy dziennie