Tak wlasnie udalo sie i jakis wolny termin w klinice wyskoczyl w czwartek - widac pecherzyk ciazowy z pecherzykiem zoltkowym czuje sie w miare ok, jedynie co to nudnosci, dziwny posmak w ustach i czasem nie wszystko moge zjesc ale nie narzekam za 16 dni kolejna wizyta takze mam nadzieje, ze wtedy bedzie serduszko zobaczymyw pporządku w styczniu mam prenatalne ro odetchne z ulga. a ty?mialas juz usg? Jak sie czujesz?
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Przypnij mu karteczkę z moim adresem do kocykaPamiętam, jak mój mąż nawet mówił że mogłabym choć raz sobie rzygnąć. My tak bardzo czekaliśmy na jakieś objawy, bo ta ciąża dla nas obojga to nadal jest taka nierealna. Nawet żadnych zachcianek czy jakiegoś odrzucania od jedzenia, no nic. Może kilka razy miałam zaparcia, ale to przed ciążą też mi się często zdarzało
Byłam tydzień temu na wizycie to maluch ważył 1,5kg. Jest bardzo ruchliwy i strasznie lubię jak się kręci
Po świętach idę do szkoły rodzenia to może będę bardziej kumata i w końcu zakończę wyprawkę
Im więcej słucham webinarow ,,zaufaj położnej,, tym bardziej czuję się nieprzygotowana. Niektóre odcinki słucham po kilka razy bo nie mogę wszystkiego spamiętać . Te moje dziecko jak mnie zobaczy, takiego nieogara to spierdzieli mi ze szpitala
Moje dziecię jak pójdzie po mężu to będzie biale jak śnieg . Chcesz takiego siwka?Przypnij mu karteczkę z moim adresem do kocyka
Co tam słychać? Jak żyjesz? Gdzie spędzasz święta?
@cikulinka jesteśmy z tobą
Ja też miałam,nawet 2, tylko mniejsze niż Ty, nie wiem dlaczego tyle dziewczyn ma to dziadostwo musiałam się oszczędzać, nie przemęczać, dużo leżeć, żeby się wchłonęły. Musisz dużo odpoczywać... Trzymaj sięDziewczyny może któraś z Was tutaj miała przygodę z krwiakiem w 14tc? Okazało się że jest dziadostwo 3,5x1cm.. jestem na oddziale w szpitalu mam tylko leżeć i czekać.. ale na co czekać, to ja nie mam pojęcia..
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Krwawilas?Ja też miałam,nawet 2, tylko mniejsze niż Ty, nie wiem dlaczego tyle dziewczyn ma to dziadostwo musiałam się oszczędzać, nie przemęczać, dużo leżeć, żeby się wchłonęły. Musisz dużo odpoczywać... Trzymaj się
Podziel się: