Przy 1 malutkim nie, przy tym trochę większym trochę plamiłam. A Ty?Krwawilas?
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Ja tak, z krwawieniem właśnie trafiłam na szpital.Przy 1 malutkim nie, przy tym trochę większym trochę plamiłam. A Ty?
Trzymaj się.Ja tak, z krwawieniem właśnie trafiłam na szpital.
Ja miałam krwiaka i mi pękł w 10tc. Bardzo krwawiłam, chcieli zostawić mnie w szpitalu, ale ja wolałam do domu wrócić.Ja tak, z krwawieniem właśnie trafiłam na szpital.
Krwawiłam długo, chyba w drugim trymestrze przestałam. Jak już się oczyściło to tylko plamienie było.
Krwiak był bardzo duży na usg prenatalnym wyglądał jak trzeci pusty pęcherzyk. Pytali się czy nie podawali trzech zarodków? Na początku ciąży go nie było. Wszystko się dobrze skończyło :-)
Hankaa
A gdzie był usytuowany? Bo u mnie coś raz napomknął lekarz że na łożysku czy przy łożysku.. boje się strasznie..Ja miałam krwiaka i mi pękł w 10tc. Bardzo krwawiłam, chcieli zostawić mnie w szpitalu, ale ja wolałam do domu wrócić.
Krwawiłam długo, chyba w drugim trymestrze przestałam. Jak już się oczyściło to tylko plamienie było.
Krwiak był bardzo duży na usg prenatalnym wyglądał jak trzeci pusty pęcherzyk. Pytali się czy nie podawali trzech zarodków? Na początku ciąży go nie było. Wszystko się dobrze skończyło :-)
Dziekujeslyszalam wlasnie wiesci i zagladam od paru dni czekajac az sie pochwalisz zwby pogratulowac Niesamowite! Prawdziwy cud!! Gratuluje, niech juz bedzie tylko dobrze!
Oby
Chwale sie ale boje tez tak samo. Wiadomo…
Pociesze Cie - moja kolezanka dostala ogromnego krwotoku lalo sie jej po nogach. Dzidzia zdrowa dzis ma kilka lat.Ja tak, z krwawieniem właśnie trafiłam na szpital.
Na pewno nielatwe przezycie - ale nedzie dobrze! Jestes pod opieka!!
reklama
laChance
napewno bedzie piękne serduszko. Trzymam kciuki.
Tak wlasnie udalo sie i jakis wolny termin w klinice wyskoczyl w czwartek - widac pecherzyk ciazowy z pecherzykiem zoltkowym czuje sie w miare ok, jedynie co to nudnosci, dziwny posmak w ustach i czasem nie wszystko moge zjesc ale nie narzekam za 16 dni kolejna wizyta takze mam nadzieje, ze wtedy bedzie serduszko zobaczymy
Podziel się: