Tak, w 7dpt musi coś już wyjśćah masakra z tymi bólami . W środę 7dpt to beta będzie wiarygodna ?
reklama
eij
Fanka BB :)
Żadna różnica, ciąża to ciążaNawet jeśli chodzi o in vitro ?
hej a czy moge prosic z ciekawosci link?Ten test na trombofilie możesz sobie zamowic nawet do Holandii, wysyłają zagranice.
Tak, ja dziś miałam kontrolę endokrynologiczna i moje tsh ładnie spadło. Doktor zadowolony, ale mówi, że jak się uda transfer to po III weryfikacji pozytywnej becie od razu robić TSH i fT4 i umawiać się do niego, bo trzeba będzie zwiekszać dawki tyroksyny.Żadna różnica, ciąża to ciąża
eij
U mnie było tak że TSH na dwa miesiące przed ciążą 2,7, lekarz z kliniki przepisał mi 25 mg Letrox, po miesiącu TSH 2,3. W 10 tc TSH 1,05 także lek ładnie mi zbił. Warto o to zadbać przed ciążą i wyregulować.Tak, ja dziś miałam kontrolę endokrynologiczna i moje tsh ładnie spadło. Doktor zadowolony, ale mówi, że jak się uda transfer to po III weryfikacji pozytywnej becie od razu robić TSH i fT4 i umawiać się do niego, bo trzeba będzie zwiekszać dawki tyroksyny.
Sherlook
U mnie 1.7 tsh bylo, a i tak dostałam euthyrox 25. Od 2 lat mam 0.7 i wszyscy mówią że super.U mnie było tak że TSH na dwa miesiące przed ciążą 2,7, lekarz z kliniki przepisał mi 25 mg Letrox, po miesiącu TSH 2,3. W 10 tc TSH 1,05 także lek ładnie mi zbił. Warto o to zadbać przed ciążą i wyregulować.
Kasia19881988
W takim razie zaczynam brać ! Dziękuje wam wszystkim za miła i rzetelna odpowiedz :-)
Ja mam na razie przepisane na 3 miesiące i na kontrole
Ja mam na razie przepisane na 3 miesiące i na kontrole
Aneczka85_01
Witam sie dziewczyny , brzuch raz boli raz nie , dzisiaj 6dpt okresu brak. Jutro idę na bete . Testów nie robię
reklama
Sherlook
Trzymam kciuki za pozytywną [emoji4][emoji4][emoji4] czasami ból brzucha to dobry znak.Witam sie dziewczyny , brzuch raz boli raz nie , dzisiaj 6dpt okresu brak. Jutro idę na bete . Testów nie robię [emoji85]
Podziel się: