Bede szczera o czesci nie wiedzialam jak zapytac po angielsku a na nastepnej wizycie jak sie przegotowalam bardziej okazalo sie ze juz wszystko mnie przebadala toksoplazmoze itd najlepiej wprost zapytaj o badanie dodatkoweTak jutro mam zadzwonić i zapytać ciekawe czy się zgodza
reklama
Tak dokładnie jak mówisz wręcz ich poproszę żeby mi zrobiliBede szczera o czesci nie wiedzialam jak zapytac po angielsku a na nastepnej wizycie jak sie przegotowalam bardziej okazalo sie ze juz wszystko mnie przebadala toksoplazmoze itd najlepiej wprost zapytaj o badanie dodatkowe
Aneczka85_01
Fanka BB :)
U mnie biel na teście a brzuch już boli tak inaczej . W środę pójdę na bete ale już wiem ze nic z tego. Czeka mnie nowa procedura z tym ze najpierw szczepienia w Łodzi wiec muszę czekac aż do marca bede mieć czas na regenerację
A jak Cie boli brzuch? Mnie od tygodnia boli jakbym miala dostac okres ... Co jakis czas mam takie napadyU mnie biel na teście a brzuch już boli tak inaczej . W środę pójdę na bete ale już wiem ze nic z tego. Czeka mnie nowa procedura z tym ze najpierw szczepienia w Łodzi wiec muszę czekac aż do marca bede mieć czas na regenerację
Aneczka85_01
roznie mnie boli , 2 i 3 dpt tak mocno bolał, wczoraj 4dpt ciągnął mnie jajnik a dzisiaj rano tak chyba okresowoA jak Cie boli brzuch? Mnie od tygodnia boli jakbym miala dostac okres ... Co jakis czas mam takie napady
eij
Ile dpt?U mnie biel na teście a brzuch już boli tak inaczej . W środę pójdę na bete ale już wiem ze nic z tego. Czeka mnie nowa procedura z tym ze najpierw szczepienia w Łodzi wiec muszę czekac aż do marca bede mieć czas na regenerację
Aneczka85_01
5Ile dpt?
Sherlook
Moim zdaniem chyba za wcześnie ten test zrobiłaś. Co prawda ja dopiero zaczynam, ale dużo tu czytałam. Tym bardziej, że to nawet nie była beta tylko sikaniec!!
Aneczka85_01
dlatego jutro pójdę na bete będzie 6 dpt to chyba jeśli się udało to powinna być chociaż 1 cyfrowaMoim zdaniem chyba za wcześnie ten test zrobiłaś. Co prawda ja dopiero zaczynam, ale dużo tu czytałam. Tym bardziej, że to nawet nie była beta tylko sikaniec!!
reklama
Magda 1234
Czy ktoś mi odpowie dlaczego zawsze jest pod górkę..jak już zaczyna się układać to przecież nie może być dobrze. Ja zaczęłam stymulację a dziś rano obudziłam się chora, nie mam gorączki ale nie mam kompletnie siły. Gardło kaszel katar..zastanawiam się czy się dalej stymulować ....czy przerwać ..jaki to będzie miało wplyw
Podziel się: