Tez uwazam ze za szybko chyba. Ja robiac wczoraj (6dpt), liczylam sie z tym, ze jak bedzie ujemny to nic jeszcze nie oznacza)Moim zdaniem chyba za wcześnie ten test zrobiłaś. Co prawda ja dopiero zaczynam, ale dużo tu czytałam. Tym bardziej, że to nawet nie była beta tylko sikaniec!!
reklama
eij
Fanka BB :)
To za szybko na sikańca. Ja robiłam 7 dpt ale wtedy już wiedziałam że mam betę trzycyfrową. Musisz poczekać do badań krwi
eij
Mi lekarz nawet nie kazał robić sikańców. Tylko beta.Moim zdaniem chyba za wcześnie ten test zrobiłaś. Co prawda ja dopiero zaczynam, ale dużo tu czytałam. Tym bardziej, że to nawet nie była beta tylko sikaniec!!
Mi powiedzial, ze test z moczu to dopiero 14 dptMi lekarz nawet nie kazał robić sikańców. Tylko beta.
Aneczka85_01
mi to samo powiedziałMi powiedzial, ze test z moczu to dopiero 14 dpt
eij
Mi zalecił najpierw betę a później test na pamiątkę wytrzymałam i tak zrobiłammi to samo powiedział
Musisz zapytać lekarza. Nie można samemu przerwać stymulacji.Czy ktoś mi odpowie dlaczego zawsze jest pod górkę..jak już zaczyna się układać to przecież nie może być dobrze. Ja zaczęłam stymulację a dziś rano obudziłam się chora, nie mam gorączki ale nie mam kompletnie siły. Gardło kaszel katar..zastanawiam się czy się dalej stymulować ....czy przerwać ..jaki to będzie miało wplyw
Bądź jeszcze dobrej myśli , 5 dzień to faktycznie może być za wcześnie, zwłaszcza że zrobiłaś z samego rana. Ja nie mam doświadczenia z tymi testami tak wcześnie, wolę zrobić bete. Trzymam kciukidlatego jutro pójdę na bete będzie 6 dpt to chyba jeśli się udało to powinna być chociaż 1 cyfrowa
reklama
Ja miałam 12 dni stymulacji i chyba 15 dc punkcjęDzisiaj mam USG, 7 dni stymulacji.
Pamiętacie kiedy miałyście punkcję ?
Podziel się: