Hmm to może być pozostałość po zastrzyku. Ja po połówce podanej w dniu transferu miałam 3dpt też koło 26, a 6dpt jakoś 28 (i tak potem spadła).Tak ovitrell był..pół ampułki 5 dni przed transferem i pół ampułki w dniu transferu. I weryfikacja była 3 dni po i beta wynosiła 29...
reklama
eij
Fanka BB :)
Żaden stracony temat 6 dpt to szybko, ważny jest przyrost a nie pojedynczy wynik. Trzymam kciukiCześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Proszę Was o udzielenie jakiś wskazówek
Dziś miałam II weryfikację-6dpt beta 6,3. Slaba. Czy któreś z Was w III cos podskoczyło czy to już stracony temat
Tez mi tak lekarz mówiłWszędzie piszą że w tym dniu powinna być już dwucyfrowa
eij
Fanka BB :)
Nie patrz na pierwszy wynik bo to pozostałości zastrzyku. Mi lekarz w ogóle nie kazał się sugerować pierwszą betą i nie panikować jak druga spadnie. Beta z 3 weryfikacji jest wiarygodna także musisz jeszcze uzbroić się w cierpliwośćTak ovitrell był..pół ampułki 5 dni przed transferem i pół ampułki w dniu transferu. I weryfikacja była 3 dni po i beta wynosiła 29...
A jak było u Ciebie?udało się? Dzięki za dobre słowa bo już myślałam że po wszystkimTez mi tak lekarz mówił
Wiem to już mój 3 transfer...a jak było u Ciebie jakie miałaś betę?Nie patrz na pierwszy wynik bo to pozostałości zastrzyku. Mi lekarz w ogóle nie kazał się sugerować pierwszą betą i nie panikować jak druga spadnie. Beta z 3 weryfikacji jest wiarygodna także musisz jeszcze uzbroić się w cierpliwość
A jak było u Ciebie z beta?Tez mi tak lekarz mówił
Do 3 weryfikacji rosła a potem spada, już dwa razy tak mialam.A jak było u Ciebie z beta?
Spanikowałam strasznie dzisiaj...we wtorek mam 3 weryfikację i muszę jakoś przetrwać. DziękujęŻaden stracony temat 6 dpt to szybko, ważny jest przyrost a nie pojedynczy wynik. Trzymam kciuki
reklama
Czyli nie udało się...przykro mi. Smutne te nasze historieDo 3 weryfikacji rosła a potem spada, już dwa razy tak mialam.
Podziel się: