magda_lena85
Fanka BB :)
Ooo to ki gdzieś tu migały 18-19 dc i to zasiało ziarno zwątpienia ale w takim razie niepotrzebnie. DziękiJa miałam w 22
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to ki gdzieś tu migały 18-19 dc i to zasiało ziarno zwątpienia ale w takim razie niepotrzebnie. DziękiJa miałam w 22
Gdybym miała w tym cyklu transfer to wypadlby w 16dc. Bo owulacja była w 11dc. A we wcześniejszym cyklu owulację miałam w 16dc czyli transfer byłby w 21. LoteriaOoo to ki gdzieś tu migały 18-19 dc i to zasiało ziarno zwątpienia ale w takim razie niepotrzebnie. Dzięki
Zarodek 5 dniowy?Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Proszę Was o udzielenie jakiś wskazówek
Dziś miałam II weryfikację-6dpt beta 6,3. Slaba. Czy któreś z Was w III cos podskoczyło czy to już stracony temat
5 dni po owu zależy kiedy masz owu ja miałam w 18 dc owu wiec w 23 dc miałam transferDziewczyny, w którym dniu cyklu miałyście transfer 5 dniowego zarodka? Wiem że to zależy od długości cyklu etc. ale tak mniej więcej chciałam wiedzieć bo mam wrażenie że ja miałam zawsze jakoś późno (20-21 dc) i mnie to zastanawia.
Trochę niska ta beta, ale standardowo powiem to co oczywiste, że ważny jest przyrost. A miałaś podawany ovitrele w dniu transferu? Jaka była beta ma pierwszej weryfikacji?Tak 5 dniowy mrożak. 5.1.2 przebadny PGD.
Tak ovitrell był..pół ampułki 5 dni przed transferem i pół ampułki w dniu transferu. I weryfikacja była 3 dni po i beta wynosiła 29...Trochę niska ta beta, ale standardowo powiem to co oczywiste, że ważny jest przyrost. A miałaś podawany ovitrele w dniu transferu? Jaka była beta ma pierwszej weryfikacji?
Wszędzie piszą że w tym dniu powinna być już dwucyfrowaTak ovitrell był..pół ampułki 5 dni przed transferem i pół ampułki w dniu transferu. I weryfikacja była 3 dni po i beta wynosiła 29...
Ja mam cykle 31-32 dniowe i miałam transfer w 18 dcDziewczyny, w którym dniu cyklu miałyście transfer 5 dniowego zarodka? Wiem że to zależy od długości cyklu etc. ale tak mniej więcej chciałam wiedzieć bo mam wrażenie że ja miałam zawsze jakoś późno (20-21 dc) i mnie to zastanawia.