Ogromniaste kciuki!!!!Ja dzisiaj czekam na wyniki do pierwszej weryfikacji
reklama
A nie bralas w zastrzykach selenu i q10??Dziewczyny wczoraj byłam na podglądzie w 8 dc i jest w prawym jajniku jeden pęcherzyk 12 mm
W lewym 10 mm i trzy mniejsze
Kolejny podglad czeka mnie w poniedziałek i wtedy będzie decyzja
Albo doktor przeciągnie i będzie punkcja w piatek albo juz w środę
Minęło juz troche czasu od mojego ostatniego leczenia gdzie indziej i się zastanawiam
czy na tym etapie mogę coś zrobić jeszcze by wspomóc te moje pecherzyki
Ja teraz bralam, plus metformina (ale ta druga juz byla do poprzedniej stymulacji i nie pomogla).
No nic nie zostaje jak tylko czekac….
A z jakiego miasta jestes??
Cytrynka122
Fanka BB :)
Ogromniaste kciuki!!!!
Marzycielka7
brałam selen koenzym q10A nie bralas w zastrzykach selenu i q10??
Ja teraz bralam, plus metformina (ale ta druga juz byla do poprzedniej stymulacji i nie pomogla).
No nic nie zostaje jak tylko czekac….
A z jakiego miasta jestes??
I metformine tez biore
Zobaczymy czy coś to pomoże
W Poznaniu jestem
Hmm hmm to tylko czekac i czekac!!brałam selen koenzym q10
I metformine tez biore
Zobaczymy czy coś to pomoże
W Poznaniu jestem
Cytrynka122
Mam wyniki:
Beta: 1,97
Estradiol: 4165,35
Progesteron: 26,80
nieagatka
nie chcialam Cie urazic. Po prostu tak odebralam Twoj post. Nie zmienia to faktu, ze bardzo zycze Ci tego, zeby Twoja gromadka sie powiekszyla. I oby czas ukoil Twoj bol po stracie.Nie wiem jak mogłaś to tak odebrać. Razem jesteśmy tu tyle czasu na tym forum, że moje poprzednie posty raczej wskazują na to, że doceniam, cieszę się i jestem cholernie wdzięczna.
Ehhh przykro mi, że z mojego posta, który odnosił się do "czy ja nadal będę taka podekscytowana kolejnym transferem jak dziewczyny" przeszłyśmy do braku doceniania dzieci.
Stoję po tej stronie co dziewczyny pełne obaw (nie rozumiałam tego). Teraz to nie jest sielanka. Tylko o to mi chodzi.
Bardzo dziękuję wam dziewczyny za zrozumienie. Aż się wzruszyłam. Doceniam również to, że ktoś mnie rozumie.
Ja nie żyje stratą. Widzę, że to jakby wraca cały czas. Przeżyłam żałobę. Jest mi ciężko jak sobie przypomnę o tym fakcie, ale już kiedyś mówiłam, że to mnie nie powstrzyma do walki. Mam dla kogo i tego będę się trzymać.
Całuje was i miłego dnia dziewczyny!
Noo fajnie wysoki estradiol, miałaś świeży transfer?Mam wyniki:
Cytrynka122
Tak, 3 dni po punkcji i estradiol utrzymuje się na tym samym poziomieNoo fajnie wysoki estradiol, miałaś świeży transfer?
reklama
Wyglada optymistycznie! Za dwa dni kolejna?Mam wyniki:
Podziel się: