eij
Fanka BB :)
No to ja trzymam mocno kciuki żeby Twoje przeczucia były mylneCzas pokaże co będzie a czemu tak czuje ?nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja trzymam mocno kciuki żeby Twoje przeczucia były mylneCzas pokaże co będzie a czemu tak czuje ?nie wiem
strasznie strasznie mi przykro nie ma słów które Cię teraz pociesząJestem po wizycie. Tak jak mówiłam poroniłam ból rozrywa mi serce, psychika tym razem osłabła strasznie. Żałuję, że w sobotę poszłam na usg i tak poroniłabym i tak, a przynajmniej nie zobaczyłabym bijącego serduszka
Wysyłam dużo siły Trzymaj się!!Jestem po wizycie. Tak jak mówiłam poroniłam ból rozrywa mi serce, psychika tym razem osłabła strasznie. Żałuję, że w sobotę poszłam na usg i tak poroniłabym i tak, a przynajmniej nie zobaczyłabym bijącego serduszka
Biedna bidulko bardzo Ci współczujęCześć dziewczyny jestem już po szpitalu niestety musiałam mieć zabieg napiszcie mi kochane jakie badania zrobić po poronieniu ? Myślę o zrobieniu badania na zespół antyfosfolipidowy ana3 bo miałam dodatnie glukoza insulinę o co jeszcze bo nie ogarniam
Juz pisałam na innym forum ze dla mnie kazde rozwiązanie bedzie poniekąd radością jeśli sie nie uda nie będzie to dla mnie aż tak ciężkie bo jestem mamą ślicznej dziewczynki i ślicznego chlopca i jestem w pełni spelniona mama.Mam więcej niż oczekiwałam!A jak się uda będę najszesliwsza mamusia po raz kolejny.No to ja trzymam mocno kciuki żeby Twoje przeczucia były mylne
Ja nie mam żadnych mrozaków i nie miałam bo nie mogę być stymulowana. Obydwie poronione ciąże były na naturalnym cyklu z mojej własnej jednej komórki jajowej. A ten zarodek był wyjątkowo ładny i silny umieram w środku z bólu i rozpaczy
Serce pęka, tulę mocnoJestem po wizycie. Tak jak mówiłam poroniłam ból rozrywa mi serce, psychika tym razem osłabła strasznie. Żałuję, że w sobotę poszłam na usg i tak poroniłabym i tak, a przynajmniej nie zobaczyłabym bijącego serduszka
Na pewno słyszałam, nie pamiętam konkretnie u kogo to było. Pamiętaj, że morfologia jest oceniana subiektywnie przez embriologa i na dany moment. Jeden może zarodek ocenić jako CC czy 3.3, a inny BB (2.2). Poza tym dzisiaj może być CC, a potem bardzo ładnie się rozwinąć... Oczywiście super jest kiedy wszystkie są najwyższej klasy, ale nie zamartwiaj się tym... Ja miałam większość 4.1.1 I żaden nie dał ciąży...Dziewczyny myślę, że starsze stażem ...jeśli chodzi o forum
Pamięta może któraś z Was ...na forum ciążę ze słabej blastki u jakieś z dziewczyn ???
Tak ja mialam takie klucia dwukrotnie i dwukrotnie byla ciaza! Trzymam kciuki!!!Dziewczyny kłuje mnie prawy jajnik.. 6dpt.. czy u was takie kłucia się zdarzały?