reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oj tak.. ostatnie zdanie wyjelas mi z ust.. Mam to co kocham nad życie podwójnie, czego miało przecież nie być a jest ... tak więc sen nie jest już wazny mimo iż jest go mało bo Borys budzi się co godzinę max 2 ;)
Moj Ahmed torrorysta😆 budzi sie o 1,3 ,6 i patrzymy sobie gleboko w oczy...w sumie,pomijajac fakt ,ze odczuwam to spanie w kawalkach coraz bardziej to lubie ten czas,tylko my dwoje i ta cisza i nic nie fruwa w powietrzu...🤣

reklama
Dziewczyny, w której dobie po transferze robiliście sikanca? :) Jeszcze nie mam w planie robić ale tak pytam z ciekawości 😁
Ja robilam w 5dpt i nie wyszedl pozytywny test wyszedł w 7dpt i to taki ledwo widoczna bladzioch.Z corcia w 5dpt były krechy widoczne idealnie .Moim zdaniem jeśli chcesz wynik miarodajny odrazu betę a jeśli podchodzisz w miare na luzie mozna szaleć z testami

reklama
Do góry