laChance
Fanka BB :)
Moim zdaniem dobrze. A czemu tak szybko robiłaś? Takie zalecenia? Moim zdaniem ładna betaDziewczyny, beta 56,93 mIU/ml 7 dni po transferze 4dniowej blastki mrozonej. To dobrze czy zle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem dobrze. A czemu tak szybko robiłaś? Takie zalecenia? Moim zdaniem ładna betaDziewczyny, beta 56,93 mIU/ml 7 dni po transferze 4dniowej blastki mrozonej. To dobrze czy zle?
Jest dobrze, najważniejsza jest jakośćDziewczyny jakiej najlepiej wielkości powinny być pęcherzyki do punkcji? I czy 7 szt to jednak nie bardzo mało
Ile placilas za test era? Bo pamietam, ze Ty go robilas.. a nie moge znalezc ceny na stronie mojej kliniki a tez sie teraz nad tym zastanawiamNo to pytanie? Bo coś pamietam ze ty masz zawsze duzo komórek :-) korzystacie z dawcy macie 3 zarodki z 10-16 komórek? A ten dawca to dobre te parametry ma? Po odwirowaniu duzo jest ruchem A plemników?
Test Era to test który bada czy w dobrych dniach podają Ci zarodki czy okno implantacyjne jest otwarte, czy odpowiednia ilość progesteronu jest. Droga impreza, ale warto. To z jakieś kliniki :
A ile masz lat? Bo często ładne zarodki powyżej 35 rz wcale nie są zdrowe.Test ERA - Test bÅony Åluzowej macicy - Gyncentrum
Test ERA okreÅla indywidualne dla każdej pacjentki okno implantacji, co umożliwia zaplanowanie transferu zarodka w najbardziej odpowiednim momencie. Test Era realnie zwiÄksza szanse na skuteczne zapÅodnienie in vitro!www.gyncentrum.pl
Nie liczy się ilosc tylko jakość. Ja miałam 8 do dnia 3 mieliśmy 5 do blastki przetrwały 4 bardzo dobrej jakości. Znajoma miała 14 jajeczek i do poziomu blastki zostały jej tylko 2.Dziewczyny jakiej najlepiej wielkości powinny być pęcherzyki do punkcji? I czy 7 szt to jednak nie bardzo mało
Tak, to prawda, Aga ma super podejście, włącza leki immunologiczne. Tego nie robi jej tato. W czasie urlopowym miałam wizyty na zmianę u profesora i u dr Agi i jednak dr Agnieszka ma lepsze podejście I po transferze przepisuje dużo więcej leków. Jednak u mnie nie to było znaczace tylko jakość komórek jajowych.Ja jestem zadowolona, nie idą schematem jak w poprzedniej klinice. Generalnie mają na mnie zdecydowanie więcej pomysłów, w bocianie był tylko menopur a jak było za mało pęcherzyków antralnych to nic się nie działo. Tu dr Aga ma pomysły co zrobić żeby jak najbardziej zwiększyć szanse na dobrą stymulacje, widać że jej zależy żeby się udało. Poza tym akceptuje też immunologie, co nie jest standardem we wszystkich klinikach.
Nie mówię też dlatego, że w jednej klinice się udało a w drugiej nie, bo jak na tą chwilę to zarówno pierwszy transfer w bocianie jak i pierwszy w krio był udany, ale obydwa niestety zakończyły się poronieniem. Widzę jednak znacząca różnice w podejściu i metodach leczenia.
Tak, tak mi lekarz kazal robic, w 7mym i 9tym dptMoim zdaniem dobrze. A czemu tak szybko robiłaś? Takie zalecenia? Moim zdaniem ładna beta
Musisz poczekać do jutra na telefon, pewnie zadzwonią i powiedzą ile jajeczek się zaplodniło, później musisz czekac do dnia 3, a dalej to już z górkiDziewczyny jakiej najlepiej wielkości powinny być pęcherzyki do punkcji? I czy 7 szt to jednak nie bardzo mało