reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam, chociaż widziałam że wielu dziewczynom co starały się w podobnym czasie co ja też się udało❤️❤️
Nasza młoda niedługo będzie miała 1.5roku i może w przyszłym roku ponownie do Was wrócę żeby dzielić radość i smutek podczas kolejnego ivf.

Dzisiaj pisze w innej sprawie, czy moglibyście polecić któraś Klinikę w Czechach, Ostrawie, chodzi i bliska mi osobę, która rozważa samotne rodzicielstwo, wiem że zdania się podzielone, ale myślę że dziewczyny starające się są bardziej wyrozumiałe.
Macie jakieś doświadczenia z Ostrawa? I jak to organizacyjnie wygląda?
W Czechach do in vitro musisz miec partnera,co najmniej takiego ktory zlozy podoisy na fokumentach.Albo odobiscie albo poswiadczone notarialnie.

reklama
Hej dziewczyny dziś jestem 9dpt i wynik bety 1.2 3 dniowy zarodek😞
ale nie byłoby nic dziwnego gdybym nie robiła bety w 6dpt i tez wyszła 1.2(tak wiem za wcześnie) 😉
Dziś 15 dzień po ovitrelle.
Dziewczyny czy to nie dziwne ze od piątku utrzymuje się taki sam wynik 1.2? Myślałam ze pójdzie albo w górę albo w dół a on stoi. Już myśle, że może tamten to była resztka ovitrelle i zeszła przez weekend a teraz dopiero hcg produkuje zarodek.
Jakies pomysły ? 😱
To zaden wynik,Bete liczy sie od 5 albo i 10.Obawiam sie ,ze wcale nie ruszyla.Ovitrelle w organizmie juz nie masz,a Beta zaczyna byc produkowana jakos dzien po implantacji.Mozesz jeszcze za dwa dni powtorzyx,a najlepiej skonsultuj to z lekarzem.

Cześć, dziewczyny potrzebuje porady. Mam wyznaczony dzień punkcji w te środę. Właśnie byłam na wizycie kontrolnej, lekarz stwierdził, ze wszystko wygląda ok. Mówił, ze transfer będzie w sobotę lub poniedziałek. Ja się oczywiście naczytałam, ze do transferu nie dojdzie jeśli progesteron jest powyżej 1,5. Mój wynik z dziś to 1,8. Czy któraś z Was miała transfer świeżego zarodka z takim wynikiem? Może niepotrzebnie wszystko analizuje. To moje pierwsze podejście... strasznie się wszystkiego boje... płakać mi się chce 😭

Załączniki

• 4D3A94A7-0899-4ECC-9274-4DA10ADF94A3.jpeg
    4D3A94A7-0899-4ECC-9274-4DA10ADF94A3.jpeg
    677,1 KB · Wyświetleń: 74
Cześć, dziewczyny potrzebuje porady. Mam wyznaczony dzień punkcji w te środę. Właśnie byłam na wizycie kontrolnej, lekarz stwierdził, ze wszystko wygląda ok. Mówił, ze transfer będzie w sobotę lub poniedziałek. Ja się oczywiście naczytałam, ze do transferu nie dojdzie jeśli progesteron jest powyżej 1,5. Mój wynik z dziś to 1,8. Czy któraś z Was miała transfer świeżego zarodka z takim wynikiem? Może niepotrzebnie wszystko analizuje. To moje pierwsze podejście... strasznie się wszystkiego boje... płakać mi się chce 😭
W mojej klinice nie robiią punkcji z takim progiem...

Może Twoja nie wiem ma inne wytczne... a konsultowałaś te wyniki z dr??

Ja miałam 0,3 proga kilka dni przed transferem 3 dniowego zarodeczka

reklama
Do góry