reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No dziś miałam wizytę. Miał wyniki przed nosem. Powiedział, ze wszystko jest ok... to punkcji nie robią z takim progesteronem czy transferu?...😫 matko... już nic nie rozumiem
Ja miałam badanych progesteron na tydzień przed punkcją, a przed transferem w ogóle nie badali. Także nie analizuj aż tak bardzo tego proga bo oszalejsz.

To zaden wynik,Bete liczy sie od 5 albo i 10.Obawiam sie ,ze wcale nie ruszyla.Ovitrelle w organizmie juz nie masz,a Beta zaczyna byc produkowana jakos dzien po implantacji.Mozesz jeszcze za dwa dni powtorzyx,a najlepiej skonsultuj to z lekarzem.
Ja też się obawiam że nawet beta nie zaczęła rosnąć ale próbuje jeszcze sobie jakoś to tłumaczyć. Zrobię bete jeszcze w piątek tak jak mi kazali w 13dpt bo muszę im wysłać ale już nie mam nadziei 😢

Hej dziewczyny! Mam pytanko, jest ktoś z Lublina? Miała któraś robione in vitro w Lublinie? Polecacie czy raczej nie? Jestem z Lublina i chodzę tam do klinik ale. Je wiem czy decydować się tam na in vitro

reklama
Dziewczyny jutro transfer a mnie piecze gardło.. czym złagodzić prócz herbaty? Nie chcę faszerować się niczym mocnym bo boje się o kropka którego jutro zabieram

Do góry