Kachar
Fanka BB :)
Dokładnie, u mnie badali przed punkcją, do transferu już nieU mnie do transferu wgl proga nie badają.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, u mnie badali przed punkcją, do transferu już nieU mnie do transferu wgl proga nie badają.
Przestań się nakręcać! Robisz więcej krzywdy sobie tym, że na skutek stresu rośnie Ci prolaktyna niż ten pogesteron. Słuchaj lekarza i nie szukaj problemu na siłę...Czyli u mnie nic z tego ...
Staram się, serio... chyba te wszystkie hormony na mnie zle wpływają...Przestań się nakręcać! Robisz więcej krzywdy sobie tym, że na skutek stresu rośnie Ci prolaktyna niż ten pogesteron. Słuchaj lekarza i nie szukaj problemu na siłę...
Opanuj sięStaram się, serio... chyba te wszystkie hormony na mnie zle wpływają...
dobrze, ze ktoś umie postawić mnie do pionu dzięki!Opanuj się
Nie bój się, do piątku estradiol podskoczyJa po wizycie. W sumie jest 7 pęcherzyków, na prawym 11,11, 14mm, na lewym 14,14, 12. Miałam nadzieję, że więcej będzie, ale chyba wielkiej tragedii nie ma. Punkcja ma być w piątek . Martwi mnie trochę wynik estradiolu 946
Ja miałam badanych progesteron na tydzień przed punkcją, a przed transferem w ogóle nie badali. Także nie analizuj aż tak bardzo tego proga bo oszalejsz.No dziś miałam wizytę. Miał wyniki przed nosem. Powiedział, ze wszystko jest ok... to punkcji nie robią z takim progesteronem czy transferu?... matko... już nic nie rozumiem
Ja też się obawiam że nawet beta nie zaczęła rosnąć ale próbuje jeszcze sobie jakoś to tłumaczyć. Zrobię bete jeszcze w piątek tak jak mi kazali w 13dpt bo muszę im wysłać ale już nie mam nadzieiTo zaden wynik,Bete liczy sie od 5 albo i 10.Obawiam sie ,ze wcale nie ruszyla.Ovitrelle w organizmie juz nie masz,a Beta zaczyna byc produkowana jakos dzien po implantacji.Mozesz jeszcze za dwa dni powtorzyx,a najlepiej skonsultuj to z lekarzem.