reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Tagisiu. Dziękuję że pytasz. Ja obecnie jestem na krótkim urlopie, żeby odetchnąć po ostatnim mega kopniaku. Uciekłam też z forum, żeby się pozbierać ale poczytuję coraz częściej grupę o AZ i zaczynam na nowo bić się z myślami, czy przypadkiem nie spróbować adopcji zarodka. Kasy nie mamy już dawno ale mąż powiedział, że jeśli tylko chcę to on jest za i kasę jakoś znajdziemy. Oczywiście też może się nie udać i tego boję się najbardziej, ale widzę, że ja po prostu nie umiem się poddać. Mam taki żal do losu, tyle prób i totalne 0.
Trzymam ogromne ✊✊✊ za twojego ostatniego bałwanka, oby Cię pozytywnie zaskoczył.
Gratuluję wszystkim dziewczynom którym się udało i życzę powodzenia tym, które walczą o swoje szczęście ❤❤❤
Oj bidulko aż się rozpakalam 🥺🥺🥺
Super ,że coś myślisz bardzo Cię podziwiam ❤️jesteś silna babka
Często o Was myślę jakoś tak mam Was w sercu wojowniczki
Ja Ci powiem ,że też mi się porypalo w życiu ale co 😑
Mówię takie miałam życie poukładane ...a teraz wszytsko się jeb... Niestety
Ja zabiorę mojego ostniego ⛄ i nie wiem czy będę miała siły dalej
Trzymaj się kochana ...odezwij się czasami 😘

Czesc dziewczyny. No niestety i tym razem moja ciaza dobiega konca. Za dwa dni bylby 6 tydzien. Poprzednie poronienie w 9 tyg. 😥😥😥 nie chcialam latac co chwile na bete jak ostatnio, bylam w zeszly poniedzialek i byla 3700. Mialam jechac dopiero jutro, ale cos mnie tknelo, zeby zrobic przed weekendem i zrobilam w piatek i zamiast prawie 19 tys jak poprzednio bylo 4500😥😥😥 juz wiedzialam ze to zle. Poplakalam sobie, w sobote powtorzylam bete i spada. Lekarz kazal odstawic leki i czekac na poronienie. Na razie mam juz dosyc prob. To nie na moje zdrowie psychiczne i fizyczne. Musze to wszystko przetrawic i przewartosciowac swoje zycie. Nie wszyscy maja dzieci, a nawet potrafia byc bardzo szczelisiwi. Moze tez bede tak umiala z czasem. Zycze Wam duzo udanych transferow-zeby Wasze marzenie sie spelnilo! A tym, ktorym sie udalo i sa juz na polmetku zeby wszystko przebieglo zgodnie z planem i zakonczylo sie Waszym cudem trzymanym w ramionach!❤️
Boże tylko nie to 😭😭😭 💔 serce pęka. Trzymaj się kochana. Wirtualnie przytulam.

Hej dziewczyny dziś jestem 9dpt i wynik bety 1.2 3 dniowy zarodek😞
ale nie byłoby nic dziwnego gdybym nie robiła bety w 6dpt i tez wyszła 1.2(tak wiem za wcześnie) 😉
Dziś 15 dzień po ovitrelle.
Dziewczyny czy to nie dziwne ze od piątku utrzymuje się taki sam wynik 1.2? Myślałam ze pójdzie albo w górę albo w dół a on stoi. Już myśle, że może tamten to była resztka ovitrelle i zeszła przez weekend a teraz dopiero hcg produkuje zarodek.
Jakies pomysły ? 😱

Hej dziewczyny dziś jestem 9dpt i wynik bety 1.2 3 dniowy zarodek😞
ale nie byłoby nic dziwnego gdybym nie robiła bety w 6dpt i tez wyszła 1.2(tak wiem za wcześnie) 😉
Dziś 15 dzień po ovitrelle.
Dziewczyny czy to nie dziwne ze od piątku utrzymuje się taki sam wynik 1.2? Myślałam ze pójdzie albo w górę albo w dół a on stoi. Już myśle, że może tamten to była resztka ovitrelle i zeszła przez weekend a teraz dopiero hcg produkuje zarodek.
Jakies pomysły ? 😱
Myśle ze jest za wczesnie i musisz odczekać jescze z 3 dni i powtórzyć betę.

reklama
Do góry