Jejku jak się cieszę że już tak blisko.Dziewczyny jestem po wizycie, w czwartek kolejna.. ale prawdopodobnie w drugiej połowie następnego tygodnia transfer cykl naturalny
reklama
Mi pobrali posiew. Tez mam skłonności do infekcji i czuje ze bez leczenia się nie obejdzie.Dostaliśmy skierowania na badania wirusówek plus cytologia i czystość pochwy. Na usg wyszła mi infekcja i muszę przeleczyć dwoma rodzajami globulek. Potem badania. Jak wyjdą dobrze to możemy startować, ale jak nadal będzie infekcja to będę musiała znów leczyć. Ja niestety mam skłonność do infekcji My mamy miec picsi plus jakieś wiązanie z kwasem hialuronowym. U nas czynnik męski.
Mąż ma zrobić przy badaniu nasienia.
Tak naprawdę nie znamy przyczyny niepowodzeń, ale może po badaniach poznamy.
Narazie martwię się o jajniki. Z racji wieku, lekarz martwi się ze nie będę w stanie naprodukowac „jajeczek” a mówi ze idziemy w ilość, gdyż z wiekiem jakość spada i na 10 może być 0 zdrowych i nadających się.
Zapytałam o badanie zarodków i niekoniecznie przekonują do badania.
laChance
Fanka BB :)
No a moja doktor mowila ze to mit z tym winem. Ze lepiej wypic sok z buraka wlasnie.Tak, wytrawne. Jeden kieliszek dziennie ostatnio sluchalam na plodnosc.tv lekarki i mowila, ze nawet kilka godz przed transferem poleca. Ja mysle, ze dzien wczesniej wieczorem ostatni raz wystarczy
Kasia19881988
O powiem ze jesteś wytrwała ja zrobiłam 5 testów negatywne niestety .Nie robilam testu przed, a Ty? Ja już odchodzę od zmysłów. Cały czas czekam na wynik. Co chwilę loguje się i sprawdzam. Do tego potwornie boli mnie brzuch, okresowo niestety.
Mi się przelewa w tym brzuchu , ale smuci mnie to ze piersi przestały bolec i już nie są takie napęczniałe jak wcześniej
Sherlook
Właśnie zapomniałam spytać o badanie zarodka!! Mój mąż miał posiew czysto. Usg dobre, hormony dobre. Wszystko dobre, a nasienie złe moje amh na szczęście w porządku. Przez 7 lat brałam tabletki i nie miałam owulacji. Przynajmniej coś dobrego z tego wyniknęło.Mi pobrali posiew. Tez mam skłonności do infekcji i czuje ze bez leczenia się nie obejdzie.
Mąż ma zrobić przy badaniu nasienia.
Tak naprawdę nie znamy przyczyny niepowodzeń, ale może po badaniach poznamy.
Narazie martwię się o jajniki. Z racji wieku, lekarz martwi się ze nie będę w stanie naprodukowac „jajeczek” a mówi ze idziemy w ilość, gdyż z wiekiem jakość spada i na 10 może być 0 zdrowych i nadających się.
Zapytałam o badanie zarodków i niekoniecznie przekonują do badania.
Hankaa
Też się cieszę ale również jestem przerażona, proszę Boga by się udałoJejku jak się cieszę że już tak blisko.
sarenkamala
Ja czytałam na angielskim forum ze warto przed transferem jeść 3-4 orzechy brazylijskie i 2-3 plasterki ananasa dojrzałego (dziennie).Też się cieszę ale również jestem przerażona, proszę Boga by się udało
Orchidea33
Moze wtedy bysmy sie tak nie stresowalyKilka godzin przed to ciężko hehehe mogłoby być różnie na transferze
Hankaa
To na pewnoMoze wtedy bysmy sie tak nie stresowaly
reklama
Orchidea33
No zalezy jak duzy ja mam taki, ze pol butelki moze w niego wejscJeden kieliszek ,ja myślę że dwa tez nie zaszkodzą
Podziel się: