reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dostaliśmy skierowania na badania wirusówek plus cytologia i czystość pochwy. Na usg wyszła mi infekcja i muszę przeleczyć dwoma rodzajami globulek. Potem badania. Jak wyjdą dobrze to możemy startować, ale jak nadal będzie infekcja to będę musiała znów leczyć. Ja niestety mam skłonność do infekcji 🙈 My mamy miec picsi plus jakieś wiązanie z kwasem hialuronowym. U nas czynnik męski.
Mi pobrali posiew. Tez mam skłonności do infekcji i czuje ze bez leczenia się nie obejdzie.
Mąż ma zrobić przy badaniu nasienia.
Tak naprawdę nie znamy przyczyny niepowodzeń, ale może po badaniach poznamy.
Narazie martwię się o jajniki. Z racji wieku, lekarz martwi się ze nie będę w stanie naprodukowac „jajeczek” a mówi ze idziemy w ilość, gdyż z wiekiem jakość spada i na 10 może być 0 zdrowych i nadających się.
Zapytałam o badanie zarodków i niekoniecznie przekonują do badania.

Nie robilam testu przed, a Ty? Ja już odchodzę od zmysłów. Cały czas czekam na wynik. Co chwilę loguje się i sprawdzam. Do tego potwornie boli mnie brzuch, okresowo niestety. :(
O powiem ze jesteś wytrwała 😚ja zrobiłam 5 testów 😉negatywne niestety .
Mi się przelewa w tym brzuchu , ale smuci mnie to ze piersi przestały bolec i już nie są takie napęczniałe jak wcześniej 🤔

Mi pobrali posiew. Tez mam skłonności do infekcji i czuje ze bez leczenia się nie obejdzie.
Mąż ma zrobić przy badaniu nasienia.
Tak naprawdę nie znamy przyczyny niepowodzeń, ale może po badaniach poznamy.
Narazie martwię się o jajniki. Z racji wieku, lekarz martwi się ze nie będę w stanie naprodukowac „jajeczek” a mówi ze idziemy w ilość, gdyż z wiekiem jakość spada i na 10 może być 0 zdrowych i nadających się.
Zapytałam o badanie zarodków i niekoniecznie przekonują do badania.
Właśnie zapomniałam spytać o badanie zarodka!! Mój mąż miał posiew czysto. Usg dobre, hormony dobre. Wszystko dobre, a nasienie złe🙈 moje amh na szczęście w porządku. Przez 7 lat brałam tabletki i nie miałam owulacji. Przynajmniej coś dobrego z tego wyniknęło.

reklama
Do góry