reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dostaliśmy skierowania na badania wirusówek plus cytologia i czystość pochwy. Na usg wyszła mi infekcja i muszę przeleczyć dwoma rodzajami globulek. Potem badania. Jak wyjdą dobrze to możemy startować, ale jak nadal będzie infekcja to będę musiała znów leczyć. Ja niestety mam skłonność do infekcji 🙈 My mamy miec picsi plus jakieś wiązanie z kwasem hialuronowym. U nas czynnik męski.
Mi pobrali posiew. Tez mam skłonności do infekcji i czuje ze bez leczenia się nie obejdzie.
Mąż ma zrobić przy badaniu nasienia.
Tak naprawdę nie znamy przyczyny niepowodzeń, ale może po badaniach poznamy.
Narazie martwię się o jajniki. Z racji wieku, lekarz martwi się ze nie będę w stanie naprodukowac „jajeczek” a mówi ze idziemy w ilość, gdyż z wiekiem jakość spada i na 10 może być 0 zdrowych i nadających się.
Zapytałam o badanie zarodków i niekoniecznie przekonują do badania.

Nie robilam testu przed, a Ty? Ja już odchodzę od zmysłów. Cały czas czekam na wynik. Co chwilę loguje się i sprawdzam. Do tego potwornie boli mnie brzuch, okresowo niestety. :(
O powiem ze jesteś wytrwała 😚ja zrobiłam 5 testów 😉negatywne niestety .
Mi się przelewa w tym brzuchu , ale smuci mnie to ze piersi przestały bolec i już nie są takie napęczniałe jak wcześniej 🤔

Mi pobrali posiew. Tez mam skłonności do infekcji i czuje ze bez leczenia się nie obejdzie.
Mąż ma zrobić przy badaniu nasienia.
Tak naprawdę nie znamy przyczyny niepowodzeń, ale może po badaniach poznamy.
Narazie martwię się o jajniki. Z racji wieku, lekarz martwi się ze nie będę w stanie naprodukowac „jajeczek” a mówi ze idziemy w ilość, gdyż z wiekiem jakość spada i na 10 może być 0 zdrowych i nadających się.
Zapytałam o badanie zarodków i niekoniecznie przekonują do badania.
Właśnie zapomniałam spytać o badanie zarodka!! Mój mąż miał posiew czysto. Usg dobre, hormony dobre. Wszystko dobre, a nasienie złe🙈 moje amh na szczęście w porządku. Przez 7 lat brałam tabletki i nie miałam owulacji. Przynajmniej coś dobrego z tego wyniknęło.

reklama
Do góry