reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc, jestem tu nowa, tzn 3 lata temu bylam. Mamy z invitro synka :) Teraz chcemy odebrac mrozaczka ale lekarz nas wystraszyl ze moglismy badanie genetyczne zrobic bo dziecko moze sie urodzic chore lub moge poronic bo zarodek z wadami.... Mam miec transfer we wtorek i jestem przerazona, zwlaszcza ze moj zarodek mozemiec 21 chromosom. Orientujecie sie czy badanie genetyczne mozna na juz zamrozonych zarodkach przeprowadzic?
Tak, odmrazaja, pobieraja do badania i zamrazaja ponownie.

Hej ja dziś Niestety trafilam do szpitala. Nagle zaczęły odpływać ze mnie wody, zaczęło się lac że mnie ciurkiem i dostałam strasznych boleści brzucha. W szpitalu okazało się że szyjka 3cm zamknięta, wody plodowe w normie z dzidzia wporzadku ale ze względu na wcześniejsze poronienia zostawili nas na obserwacji- i dobrze bo niestety przed chwilą znów ze mnie zaczęło się lać dostałam skurczy miałam badania lekarze nie wiedzą co to jest skąd uciekają mi te wody 🤷 najgorsze jest to że jest weekend i nie ma mojego prof.... mam leżeć i nie mogę się ruszać dostałam kroplówkę z magnezem na 4h ma to ponoć wszystko za hamować ale ze to dopiero 17tc to wiele zrobić nie mogą🤷😭😭😭😭mam leżeć i czekać.. Serce mi pęka
a jak poziom wod? Moga dac cos mocniejszego na zatrzymanie skurczy? Atosiban?
Trzymaj sie kochana 😘

Hej dziewczyny,
2 dni temu odstawiłam leki progynova i cyclogest. Dzisiaj czuje się jakby mnie ktoś czymś w głowę trzasnął i mam uczucie, ze zaraz oszaleje. Boli mnie głowa, wróciło plamienie.
Jestem strasznie nerwowa, wszystko mnie drażni ktoś mi powie czy to normalne i jak długo ten stan może się utrzymywać?

@Hankaa i @Porazpierwszy jak się czujecie?

Hej Dziewczyny w te sobotnie popołudnie, mam pytanko, dziś 7 dzień po transferze 5 dniowej blastki, dziś robiąc siusiu zauważyłam na papierze delikatnie zabarwiony śluz na brązowo i ból podbrzusza, nospa zbytnio nie pomaga. Czy któraś z Was miała podobnie? Miłego i spokojnego dzionka dla Was😊😘
Ja mialam i też to bodajże byl 7 dpt blastki i wszystko było git

Hej Dziewczyny w te sobotnie popołudnie, mam pytanko, dziś 7 dzień po transferze 5 dniowej blastki, dziś robiąc siusiu zauważyłam na papierze delikatnie zabarwiony śluz na brązowo i ból podbrzusza, nospa zbytnio nie pomaga. Czy któraś z Was miała podobnie? Miłego i spokojnego dzionka dla Was😊😘
Ja co prawda nie mialam plamuen ani zabarwionego sluzu ale bol podbrzusza to i owszem i to taki ze sie ruszyc nie moglam i tez nospa nie dawala rady

reklama
Do góry